Joskus pitäisi saada ajatusjuoksu vähän hiljaisemmalle vauhdille, kuten tänäaamuna. Uimataidolla (jota ei ole) ei pitäisi olla mitään merkitystä suihkussa, mutta niin vain kävi, että meinasin hukkua ja ihan selvinpäin. Ei kuitenkaan ollut kyse mistään "tamperelaisesta vesivahingosta". Olin vaan niin ajatuksissani ja mietin niinkin tärkeää, kuin blogimerkintää, kun suihkuttelin vettä naamalle ja sehän menikin suoraan nenään ja nenän kautta minne lie. Oli siinä vähän pärskimistä ja kakomista, kun desikaupalla (teoriassa) suihkuaa vettä ihan vääriin paikkoihin.

Mutta kun kirotutti pelkkä ajatuskin taas pankistamme nimeltä Sampo. Aikoinaan siirryin verkkopankin käyttöön sen helppouden ja kätevyyden takia. Sitä se on ollutkin viime aikoihin asti. Nykyään siellä on tehty joitakin muutoksia ja homma on mennyt takaisinpäin, kuin lehmän häntä!

Ennen on riittänyt, että sivuille mennessä tarvitsee naputella vain asiakasnumero ja tunnusluku. Eihän siinä ole ongelmaa. Nyt siellä on ollut jonkun aikaa käytössä "Uusi kirjautumistapa - pidä turvakortti aina mukana." Nyt kun kirjautuu verkkopankkiin, täytyy em. numeroiden lisäksi naputella turvakortin turvaluku. Ei siinäkään vielä ole se pahin ongelma, kun siihen nyt on tottunut.

Ongelma on se, että nyt sitä turvalukua kysytään
aina ja joka välissä, teet mitä tahansa niillä sivuilla, omalla tilillä! Ihan peeseestä koko systeemi! Se korttihan kuluu (=turvaluvut loppuu) ihan hetkessä, kun vertaa aikaisempaan. Ennen sieltä lähettivät uuden turvakortin jo, vaikka oli puolet käyttämättä. Nyt loppu häämöttää, mutta uutta korttia ei vaan näy. Mies laittoi omasta puolestaan jo sinne palautetta, että tarttis saada uus kortti ja vähän äkkiä, kiitos..

"Voit milloin tahansa tarkistaa tiliesi saldot ja tutkia tilitapahtumien tarkkoja tietoja." "Verkkopankissa voit myös kätevästi maksaa laskuja ja tehdä tilisiirtoja omien tilien välillä." JUST JOO. Kunhan varmistat, että niitä turvalukuja riittää! Kyllähän minä käyttäisin suoraveloitusta (säästyy oma vaiva ja turvaluvut), jos olisi varmaa, että siellä sitä katetta on aina niin paljon, että varmaan riittää. Näillä tuloilla ei vaan ole.