Ollapa se omakotitalo, niin tietäisin ainakin, minkälaiset pistorasiat sinne haluaisin. Mies surffaili asioillaan aamulla netissä ja sieltä oli vastaan tullut
kombipistorasia. Miksei noin kätevän käytännöllisiä pistokkeita ole ennemmin keksitty? Tai ainakaan niitä ei ole riittävästi vielä mainostettu, että joka pirtissä niistä olisi tietoa.

Mikä mahtaa olla kolmas löytö tälle viikolle? Potf oli se ensimmäinen.

Kävin tällä viikolla yhdessä haastattelussa. Eipä ole koskaan ikinä ennen tuntunut yhtä ahdistavalta se tilanne, kuin nyt. Riippuu aikalailla haastattelijoista, minkälainen siitä tilanteesta kehkeytyy ja täytyy sanoa, että nyt jäi vähän kökkö mieli. Onhan se kai kiva päteä siellä pöydän toisella puolella ja asetella ne kysymykset niin, että jollain ihme väännöllä ne kai liittyy asiaan. Jos ja kun vielä hakijoista puolet karsiutuu, niin siinähän on yllättäin fifty-fifty asettelu. Tavallaan on voitto, jos valitaan, mutta ei ole kuin ohimenevä häviö, jos palaute onkin "valintamme ei tällä kertaa osunut sinuun". Olen välillä yrittänyt ajatella, että pääsin edes haastatteluun ja miksi etukäteen murehdin tuloksia. Toivon parasta, mutta aika näyttää, muuttuuko nämä päivärutiinini tästä mihinkään.