Kyllä kannatti värjätä pää silloin vajaa pari kuukautta sitten ja oikein parturistuolissa. Nyt ne muutamat harmaat hiukset pääsevät kunnolla oikeuksiinsa, kun loistavat kilpaa juurikasvun kanssa. Jotenkin näyttää myös siltä, että ne harmaat lisääntyvät viikko viikolta. Miltähän näytän sitten, kun täytän 40, jos vauhti on tämä? Rehellisesti sanoen; yks * hailee! Ja onko mikään ihme, että niitä harmaita alkaa tupsahdella, kun päässä pyörii enemmän ja vähemmän hankalia asioita.

Melkein päästin ahistuksen valloilleen, kun huomasin, miten joillakin aloilla haetaan jo nyt kesätyöntekijöitä. Nyt jo, vaikkei joka puolella ole edes talvi kunnolla alkanut. Toki ajoissa kannattaa olla, mutta että JOULUKUUSSA! Joku roti! Löytäisin edes sen tavallisen työpaikan, niin loppuisi tämä ainainen valitus (ja alkaisi toisenlainen rutina).

Digitv vai digiboksi ?

Nythän on niin, että tuonkin digikikkailun olin ajatellut siirtää niin pitkälle eteenpäin kun mahdollista. Ja olin mielessäni tuuminut, että nou hätä kesään 2007 asti, jolloin se kai on pakko hyväksyä. Vaan kuinka ollakaan. Kyllähän siellä Teemalla on aina joskus näyttänyt olevan vaikka mitä, mutta maaliskuussa tulee sellanen pätkä (Yökeikka), mitä olen odottanut noin 20 vuotta (nojoo, ehkä pientä liioittelua tässä kohtaa). Aikaa ei ole siis kovin montaa viikkoa järjestellä asioita. Onhan se "dokumentti" vhs-kasetilla, mutta koskapa se on nauhoitettu v. 1984 sen aikaisilla vempaimilla, niin jälki tänä päivänä on vähän kyseenalainen.

Olen nyt sitten kehittämässä tästä meille uutta ongelmaa, kun ei niitä vielä ole tarpeeksi asti. Että pitäisikö hommata se digiboksi vai digiteevee - kas, siinä se pulma ja pähkinä, mitä olen pureskellut ja pähkäillyt viime ajat, kun toisilta probleemoilta silmä välttää. Koska ei ole aikaisemmin tarvinnut korvaa letkauttaa digi-asioille, niin nyt sitten on vähän hukassa, että mikä-mitä-minkälainen.

Sen tiedän, että niitä laatikoita on kahdenlaisia, mutta entäs televisio? Riittääkö, että ostaa vaan digiteeveen vai onko niissäkin eroja? Ajan sitä takaa, että tässä osoitteessa (on kaapeli -tsydeemit) kun toivottavasti ei asuta loppua ikää, niin mitä järkeä on ostaa se boksi, jos se ei käykään seuraavassa osoitteessa? Tai jos ostaa boksin ja vanha teevee alkaa kenkkuilla ja sanoo sopimuksensa irti. Niinkin on kuulemma käynyt. Ja voisihan sitä jo olla tilausta uudelle tv-aparaatille, niin miksei samalla hommaisi "kunnon" teeveetä.

Osaisikohan ne digitv.fi:ssä vastata yksinkertaisiin kysymyksiin, ettei tarvitsisi ihan vielä kauppoihin lähteä nolaamaan itsensä. Pitääpä kokeilla. Ei tämä enää ole digiviidakko, vaan -helvetti, sanon minä!