71225.jpg

Ulos kun katselee, tekisi mieli lähteä pyöräilemään, vaan sepä on vielä sitä huoltoa vailla. Selityksen makua. Tässä on nämä työttömän kiireelliset aikataulut, joiden mukaan on mentävä ja se huolto saa vielä odottaa. Lauantai on oma takarajani. Viikonloppuun mennessä pitäisi tehdä vaikka mitä muutakin; parveke odottaa siivousta, kukat käsittelyä, siemenet istuttamista. Mitähän vielä. Kaikenlaista.

Nytkin pitäisi olla aivan jossain muualla, kuin tässä, mutta kerään koko ajan voimia ja inspistä. Tiskit odottaa (aamut on parasta aikaa sille hommalle. Sunnuntait kaikista huonoin vaihtoehto.), kuten myös se imuri. Varastosta pitäisi hakea kevyempiä kenkiä, sikäli mikäli siellä niitä enää on. Kumma paikka muuten tuo varastokin; en mielelläni mene sinne illalla, mutta aamusta - ei mitään ongelmaa! Samat hörhöt siellä voi tulla vastaan myös aamulla.

71226.jpg
                                                                Jan Shade Beach
                                                                    Tekstit: Nina Ramstadius

Löysin maanantaiselta haahuilumatkaltani lisää kivoja kortteja, ohessa kaksi lupsakointa. Matamihan muistuttaa melkein minua. Tai sitten ei. Ajatukset on ainakin niin samat.