Siinä ei kauan nokka tohise, kun käy kaupungilla mutkan. Vallankin jos tietää, millä asioilla liikkuu. Nyt on Tandemlento -levy ja mustetta ym. ostettu ja yllätytty positiivisesti vasta kotona. Se ei tullut yllätyksenä, että levy on hyvä, mutta se tuli, että se taisikin olla tarjouksessa. Aina parempi niin päin, koska ei tässä nyt näitä ylimääräisiä euroja ole "tuhlattavaksi". Tosin, olen aina ollut sitäkin mieltä, että levyjen osto ei ole tuhlausta!

Kaksi kappaletta tuosta on siis radiosoiton perusteella tullut tutuiksi, vaikkei esittäjästä ollut mitään tietoa. Pitää syventyä muihinkin lauluihin vähän paremmin, jahka tässä. Nyt on taas sellanen lentoon lähdössä -olo, että mikään ei haittaa eikä ahista. Kyllä nekin hetket taas tulevat.

Tuonne kaupungille lähtiessäni kävin kurkkaamassa pyörävarastoa. Ei liene yllätys sekään, että pyörä oli taas siirretty eri paikkaan! Mistä saisin sähköiskuhälyttimen tai vastaavan? Vai pitäisikö teipata lappu näpit irti tai jotain. Tuo alkaa olla jo ihan hullun hommaa! Olisipa se oma piha ja pihassa liiteri ja lupiineja.

Jos tykkää jäätelöstä, niin kannattaa lukea tämä. Kyllä taas kiusaa ja kutkuttaa (ajatus).