C niin kuin Conan, nyt Curling. Aikansa kutakin, kun suomalaiset menevät sekaisin. Conanin nyt ymmärsin jotenkin, mutta tuo kurlinki. Hurlumhei! Sanokaa nyt minullekin, mikä osa siinä on sitä urheilua? Äijät huutavat ja heiluvat luudan varressa viimeistä päivää. Sillä samalla intohimolla jos siivoaisivat, niin hyvä tulee. Onhan se varmaan ihan kätsä laji ja vaatii vaikka mitä, mutta mitä tekemistä sillä on urheilun kanssa, että pääsee vielä olympialajiksi. Olen yrittänyt katsoa sitä taas muutaman vuoden tauon jälkeen ja edelleen se jaksaa ihmetyttää. Ei se, että lajin sanasto on vielä omituisempaa, kuin lumilautailussa, mutta kun minusta se vaan on aika toope laji. Muistuttaa vähän pissinpeluuta, mitä me lapsena pelattiin. Erona vaan, että me kaivettiin pieni kuoppa maahan ja pelivälineenä toimi pissit vai mitä kuulia ne olivat. Samanlaista taktikointia. Aikuiset pistää vaan paremmaksi. Onneksi tv-kanavat kohta palautuvat taas normaaliin päiväjärjestykseen.

Kulutin tänään monta tuntia kirppareilla, kun pihan valtasi aurauskalusto. Elättelin heti toiveita, että kun nyt kerrankin olen kotona siirtämässä auton pois, ne tulevat ja putsaavat autopaikan ylimääräisestä lumesta. Mutta mitä vielä! Kun kotiuduin, oli parkkipaikat samoilla lumilla, kuin ennenkin, ehkä pihakäytäviä pikkasen raapaistu! Että voi ottaa päähän moinen ”tyhjäkäynti”! Kumma taktiikka muutenkin kyseisillä huoltomiehillä, kun eivät voi yhdellä ja samalla kertaa hoitaa yhtä pihaa kerralla kuntoon! Muutenkin päiväsaikaan autoja on paljon vähemmän parkkipaikoilla, kun suurin osa on töissä tai jossain. Mutta mitäs ne sankarit; tulevat ehkä taas seuraavana iltapäivänä ja haukottelevat, että onpas täällä täyttä, otetaan nyt sitten sieltä sun täältä. Argh!

Mutta jos jotain hyvää oli tuolla reissulla, niin löysin Kajagoogoon LP:n. En muista ihan tarkkaan, minkälaista musiikkia se oli, mutta sen muistan, että 80-luvun alussa se oli olevinaan kova sana. Vielä en ole uskaltanut sitä edes soittaa. Voi olla aikamoinen flashback.