Tiedän olevani hankalasti ymmärrettävä, mutta onkohan monellakin tullut se käsitys, että olisin postinjakaja? Kysyn vaan.

Olen viime aikoina ihmetellyt, kun tänne kellariin on tultu muutaman kerran myös hakusanoilla postinjakajan herätys aika. No, suurempi yllätys äsken oli löytää pari kommenttia tuolta helmikuun puolelta, jossa kysyttiin jo ihan rohkeasti suoraan, millon niitten ("meidän") pitää herätä. Emminä vaan tiedä!

Auttakaa nyt, hyvät jakajat tai muut, jotka tiedätte, minulla on vaan mutu-tuntuma syystä, että minulla mitään kokemusta mistään postinjaosta ole - ainakaan vielä. Mutta olettaisin, että jos aamun lehden jaosta on kyse, niin aika yöaikaan heräävät kahden - kolmen paikkeilla, kun taas kirjepostinjakajat saavat nukkua vähän myöhempään.

Tunnen olevani piilokamerassa.

Oikeasti tämän päivän tunnelmat ovat olleet kaikkea muuta. Sujuvasti olen pyykännyt, koska siinä ei tarvitse pahemmin ajatella, vaan voi soittaa musiikkia ja pötkötellä ja miettiä syntyjä synkkiä. Puhelin ei ole vielä soinut ja tätä menoa toivon, ettei se edes soisikaan, niin olisipa yksi asia vähempänä ja samalla yksi ongelma poistunut kartalta.

Pitäisi mennä kauppaan ja tehdä vaikka mitä muutakin, mutta en vaan saa irti, kun jännittää, pörähtääkö tuo rakkine virka-aikana vai ei. Tähän päälle vielä ukkonen aamutuimaan, niin onpa ollut ihana maanantai. En ihan tätä tilannut. Miksi kaiken pitää taas olla niin pirskatin monimutkaista? En taaskaan tällä hetkellä jaksa uskoa, että asiat järjestyy, kuten niiden kuuluu. Miksi ne palaset ei voisi loksahtaa jo paikalleen. Nyt heti.

Huomiseen on liian pitkä aika.