Piirileikki.jpg

Ei kesäsunnuntaita ilman kävelyä. Tosin nyt näihin haahuiluihin ja vohvelikahvilakäynteihin tulee pieni tauko, koska edessä on pieni irtiotto näistä ympyröistä. Suunnitelmat muuttuivat ja lähdemmekin jo tiistaiaamusta tienpäälle. Kierrämme eri kautta, kuin tavallisesti ja jos hyvin käy, yövymme jossain päin läntistä rannikkoa. Ellei sitten käy niin, että ajo tuntuu "ei-missään" ja posotamme koko matkan saman päivän aikana, kuten tähänkin asti. Ehtiihän sitä sitten perillä tuskastella, jos tuskasteltavaa ilmenee.

Nyt tosin tuntuu, että tulisi ja menisi tuo huominen maanantai äkkiä, että tästä pääsisi lähtemään. Kukkien suhteen olen vähän huolissani, josko ne kestävät tulevia päiviä (viirivehkakin puskee pitkästä aikaa kukkaa), mutta kirjepostin tulokin on keskeytetty. Kiitos nettimahdollisuuden. Eipä kertyne oven suuhun.

Juhannusta en vielä toivottele, enkä voivottele, koska en kuitenkaan voi olla huomennakaan poissa koneelta. Edessä on vielä monta päivää ilman nettiä, joten eiköhän siinä ole tarpeeksi vieroitusta.

Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!

pallo.jpg    Kirkontorni.jpg