Triinu kiusasi taas ja haastoi esittelemään roinia. Alkuperäinen idea lähti Kriisipuurolta.

Nythän on niin, että niin kauan, kun meillä ei sitä omaa tupaa eikä omaa lupaa ole, ei myöskään kaikki roinat pääse mellastamaan tai ainakaan nyt näytille. Joku roti sentään taas. Haaveissa on myöskin vessa, johon voisi kerätä kaikkea kivaa ja sisustaa muutenkin se muillakin, kuin vessaharjalla ja pyyhkeillä. Muista huoneista puhumattakaan. Mutta nythän oli kyse roinista, palataas asiaan!

Meillä eteisessä tulee vastaan pirttihirmun lisäksi piru. Sen paikka on naulakossa, missä sillä on hyvä näköyhteys moneen suuntaan. Sain sen joskus 90-luvun alussa synttärilahjaksi parilta kaverilta. En kyllä ymmärrä, miksi.

44526.jpg44528.jpg44530.jpg

Huihai ja Kitaristi löytyvät kamarin kirjahyllystä. Huihain sain aikoinaan kaverilta ja kitaristin löysin kymmenisen vuotta sitten Tampereelta kirpparilta, kun olin täällä käymässä.

44531.jpg 44532.jpg

Possuja on joka puolella ja osa on joutunut näillekin sivuille, mutta tämä herrasmies istuu tyynesti täällä työhuoneessa. Päällään sillä on voittamani t-paita kokoa M, käytännössä XXS, joten parempi paita possulla, kuin tiukkana Tinkalla.

OK-lehdestä aikoinaan revitty n juliste, joka on kulkenut kotikotoa lähtien jokaisessa muutossa ja kulkee edelleen. Ikää taitaa olla reilut 20 vuotta. Vähän repsottaa, mutta pääasiat on kunnossa.

Myönnän olevani utelias luonne, joten haastan Sunnuntailapsen, Saaran, Pagisijan, Jalon ja Hurinan, jos vaan ottavat haasteen vastaan. Toki muiltakaan se ei ole kielletty. On jopa suositeltavaa laittaa paljon paremmaksi! Otoksesta huolimatta, meillä ei edelleenkään asu huushollissa alaikäisiä.

Top5 oudot koristeet
Onko sinulla outoja koristeita tai roinaa, jotka ovat aikojen saatossa lojumaan jäätyään muuttuneet koristeiksi. Kerro niistä koko Blogistanialle! Jos esineeseen liittyy tarina, kerro sekin. Foto ois kiva, mutta ei pakollinen. Rääkkää kanssablogaajiasi, ja pane vahinko eteenpäin haastamalla muita.