En suosittele kenellekään pääsiäisen viettoa sisätiloissa yhteen putkeen, ellei ole pakko, kuten itselläni on ollut (tekosyynuottia siinä ei ole). Eipä ole häävi olo. Vielä pahemmaksi olon tekee se, kun tietää, että huomenna pitäisi olla työkykyinen. Ainakin päivän verran - katsoo sitten, onko kuntoa olla työmaalla kokonaista loppuviikkoa.

Päivän ohjelmaan on kuulunut kaiken tämän potemisen lomassa vanhojen lehtien lueskelu. Lähinnä läpikäynti ennen kierrätykseen menoa. Kun ei ole tilaa eikä tahtoa säästää ihan kaikkea, niin on pakko kierrättää tavalla ja toisella.

On taas viime ajat jotenkin ahistanut katsella näitä seiniä ja romppeita sillä silmällä; kevät kun on. Huomaan olevani yksinkertaisesti wannabe-sisustaja, joka suunnittelee ja jahkailee ja vaihtaa mielessään huonekalujen paikkoja ja jopa uusii niitä. Pitäisi vain raskia luopua vanhoista, että voisi ja kannattaisi hankkia uutta tilalle. Raskia molemmilla tavoilla; rahallisesti ja tunnepitoisesti. Ehkä tuo jälkimmäinen on vaikeinta, vaikkei tässä mitään raharikkaitakaan kyllä olla. Juuei.

Ja kun pitäisi osata päättää, mitä haluaa. Argh! Siinä kai se kaiken a ja o on, kun en ole vielä päättänyt. Liian paljon kaikkia vaihtoehtoja ja ne vaihtuvat turhan tiuhaan tahtiin. Ala tässä nyt sitten vaikkapa maalaamaan, kun jos yhtäkkiä haluaisinkin yhden seinän tapetoitavan. Tai päinvastoin. Ei voisi luonne olla yhtään hankalampi!

Olisiko nyt meemin aika ja paikka?

Vanhoja lehtiä selatessa tuli vastaan kynnysmattoja. Siinäpä oiva aasinsilta kuvata oma - ja
laittaa vahinkoa kiertämään ja pyytää muitakin näyttämään, mikä teillä on ensimmäisenä vastassa? Onko mattoa ollenkaan? Vai onko kaikki jo esitelleet kaiken? Vessankuvaamiset kaappeineen jätän suosiolla, mutta eteisestä voisin palan kuvata, ennen kuin se on liian myöhäistä.

Olisi ollut helpointa ja reiluinta (ja rehellisintä; olen utelias luonne, mitä ihmisten sisustukseen tulee) laittaa tähän kaikki bloggaajat, ketkä ovat suosikkilistallani. Jos nyt kuitenkin jotain rajaa, niin olisi mielenkiintoista nähdä kynnysmatot vaikka nyt näiltä neljältä naiselta, jotka muutenkin tykkäävät valokuvata kivoja yksityiskohtia: Minja, Annalinda, Hallatar ja Anne. Eikä tarvitse pelätä, että tulisin kynnyksellenne, ellei kuvaa ilmaannu blogiinne. Ihan vapaaehtoista kaikki tyynni.

Omani on tosi vanha, mutta matkassa pysynyt muutosta muuttoon, koska en ole raskinut heittää sitä pois. Ja mitä sitä suotta, hyvää mattoa. Maton kuvallakin saattaa tosin olla aika painava syy maton säilyttämiseen.

Mutta jos sitä muutosta haluan, niin ehkä se pitäisi lähteä tuosta kynnykseltä ja eteisestä. Aika näyttää, miten käy.

1403819.jpg