Eilinen meni ihan häneksi koko päivä! Oli asioita, joita piti tapahtua ja odotin tapahtuvaksi, mutta ei mitään. Meni päivä pilalle, kun mitään järkevää ei voinut aloittaa eikä tehdä, JOS sittenkin. Murr.. Taisi olla eka kertaa sellanen maanantai, josta en tykkää ja josta kaikki aina valittaa.

Mutta tänään on uusi päivä ja parempi mieli jo heti aamusta, kun olin päättänyt, että vähät välitän niistä muista; tehköön miten lystää, minen välitä. Niinpä nyt on pyykit pesty, koti imuroitu, jouluvalot revitty pois ja muutenkin arjessa taas kiinni. Parvekkeen valot saa tosin jäädä toistaseksi, muuten on niin pimeää. Ja onhan joillakin pihavaloja vielä huhtikuussa, niin mikä hätä tässä?

Kirjoitin työnhausta tässä päivänä eräänä, vaikka se onkin melkein joka päiväistä. Eilen illalla laitoin taas yhden hakemuksen. Mutta tänään sain vasta sen automaattivastauksen, joka piti tulla samantien 29.12. Että näin. Mutta parempi myöhään, kun ei ollenkaan. Ja yhdestä toisesta työpaikasta sain lisätietoa, joka nyt aiheutti sen, että vähän tökkii sen hakuni kanssa. Ehkä on parempi jättää hakematta. Harmittaa, mutta onneksi selvisi nyt, eikä viime tingassa. Vielä kun tulisi sellanen vastaus, että "tervetuloa haastatteluun", niin täpinöillä ei olisi rajoja.

Aikani kuluksi sitten eilen suunnittelin järjestyksen vaihtoa tässä "työhuoneessa". Mittailin ja mielessäni liikuttelin huonekaluja ja kaikki näytti vallan hyvältä. Hyvä, etten purkanut koneita ja pannut muutenkaan hyrskynmyrskyn, koska mies kun tuli töistä kotiin, oli hällä heti sanansa sanottavana. Ehkä ihan perusteltuja vastaväitteitä tällä kertaa, mutta miten niin nyt on käytännöllinen järjestys? Olen tässä huoneessa suurimman osan vapaa-ajastani (oma valinta), joten pitemmän päälle nämä seinät alkaa maistua puulta. Tarttis tehrä jottain! Ikinä ennen ole järjestys pysynyt samana näin pitkään, kyllä sitä ihminen kaipaa vaihtelua. Vai onko se vaan akkojen haihatuksia, menen ja tiedän. Patterin eteen ei kuulemma kannata vierassohvaa siirtää, kun on kylmä huone muutenkin ja piuhat ei riitä jne. Suostui mokoma kuitenkin uuden, korkeamman mappihyllyn ostoon. Sitä tässä odotan nyt kuin kuuta nousevaa, että pääsen järjestelemään muuten vaan kaikki uusiksi. Kirjoillekin tulee lisää tilaa, jahka tässä tuon vanhan hyllyn saa kiikutettua toisten jatkoksi.

Missähän viiraa, kun muutaman päivän olen "kuunnellut" Radio Suomea ja ikävöinyt toisella korvalla kotiläänini samanlaista. Nyt piti vaihtaa kokeeksi Klassinen. Ei missään.