Joinakin aamuina se lisätunti on näköjään hyväksi. Nukuin kuin pieni porsas puoli yhteentoista, mutta tähän koneelle kun tulin, niin kello näyttikin 9.45. Voi mikä helpotus!

Helpotuksen huokaus muuttui aika äkkiä mutinaan ja kiroamiseen, kun mihinkään blogspotin blogeihin en päässyt! Aukenevat aivan liian hitaasti, jos ollenkaan. Argh! Tulkaa pois sieltä bloggerin veijon vaikutuksen alaisuudesta. Aloittakaa vaikka puhtaalta pöydältä Vuodatuksessa; kyllä ne kuvat onnistuu täälläkin linkittää ja lisätä ja ainahan voi laittaa linkit vanhoihin blogeihin. Minä haluan päästä lukemaan blogspottilaisten kuulumisia, kun kerrankin olisi aikaa lukea. Nih.

Eilen vaihdettiin talvirenkaat hölöautoon, joten nyt pääsee taas liikekannalle ilman turhia murheita. Oli mukavaa touhuta lämpimässä tallissa, kun ulkona vaan tuuli tuiversi. Se hyvä puoli miehen töistä on, että niillä niitä paikkoja on. Ja koska työntekijöitä käytetään hyväksi, miksei työntekijät tiloja. Yksinkertaista. Käytiin myös katsomassa tulevaa tallipaikkaa hölöautolle. Ihan pätevä, kun vaihtoehtona on oma parkkipaikka. Kunhan ressukka ei vaan ota nokkiinsa sitten tulevista kuukausista.

Oli kyllä aika viimiset hetket urakoida, kun pihalle katsoo, vaikkakin on aika saletti, että ei tuo lumi ja jää pysyväksi jää. Mutta koska en autolla liiku aamuisin, niin on ihan sama, mitkä renkaat siinä on. Lupasin miehen kuskata pikkujouluihinsa tuossa tuonnempana (saa tosin tulla taksilla takaisin), jos hän kuskaa minut keikalle 11.11. Saapa nähdä.

Viimeisimpiä merkittävämpiä hakuja tänne:

milloin pitää tehdä tonttu koodi - Nyt.

onko kaveri ja ystävä sama asia - Ei ainakaan minun mielestä, vaikka omassa sanavarastossa ne onkin aika lähellä toisiaan.

työtön matkustaa ulkomaille - Siitä vaan, mutta kannattaa ottaa yhteyksiä työkkäriin. Se oli muistaakseni joku raja johonkin 6 päivää. Suosittelen ottamaan selvää, niin pääsee kaikkein vähemmällä. Ei tarvitse selitellä toimikunnalle sitten matkan jälkeen.

kokemukset nuoruudesta - Ne saa vaan elämällä.

naapuri huutaa yöllä - Se on valitettavaa. Oma "häirikkönaapurimme" on ollut hävöksissä jo monta viikkoa. Minulla on omat epäilykseni, mutta eiköhän se taas aikanaan ilmesty. Kaikesta päätellen ne eivät ole kumminkaan muuttaneet, joten jäljelle jää pari vaihtoehtoa.

finlandia hymni itku - Niinpä! Ne kulkee aina käsi kädessä.

suosin kumisaappaita - Niin minäkin.

***
Leppoista sunnuntaita! Toivottavasti muistitte kääntää viisaria.