Kuluvana viikonloppuna on taas Tampereella Kalamarkkinat ja toki sinne piti lähteä jo aamusta. Tällä kertaa siellä myös oli paikalla se meidän "vanha tuttu" kalakauppias, jolta olemme jo silloin vuonna muikku ja ahven kotikonnuilla käydessään ostaneet aivan hemmetin herkulliset kalapihvit. Nyt on pakkanen taas täynnä, joten eiköhän ensilumeen asti pärjätä noilla kalaherkuilla. Kevätmarkkinat on hetikohta taas.

Kävimme myös Lempäälässä, joka olikin vähemmän tuttu paikka. Olen jotenkin pitänyt sitä kaukana olevana, mutta enpä pidä enää. Löysimme yhden tosi hyvän kirpputorinkin. Sinne täytyy mennä joskus uudelleen näillä kirpparikierroksillamme. Sitä vaan ehdin ihmetellä, että taitaa olla aika maalaispitäjä, kun hevosen paskaa on pitkin katuja. Samaan hengenvetoon ihmettelin sitä väenpaljoutta, olkoonkin lauantaiaamu. Katukuvassa alkoi näkyä sitten hienosti pukeutuneita naisia ja miehiä ja olihan siellä se hevonenkin! Siellä oli Keskiaikakulkue ja Birgitan markkinat (näin kertoi kunnan nettisivut, kun myöhemmin tarkistin asiaa). Ilmankos! Harmi, että kamera ei ollut mukana, eipä tietenkään.

Oli sen verran mukava pikavisiitti, että ko. kunta jäi ajatuksiin pyörimään. Mahtaako olla niin rauhallinen ja mukava asuinpaikka, kuin päällepäin vaikutti?

Eräällä toisella kirpparilla tuli poliisitkin käymään. Jotain hämärää siellä oli tapahtunut, mutta enpä tiedä tarkemmin. Hyvä vaan, että tarkkailua ja kiinnijäämisiä tapahtuu!

Kesän viimeiset

11986.jpg

        Torilta oli vielä pakko ostaa kimppu auringonkukkia.
Jos olisi se oma piha, siellä voisi (yrittää) kasvattaa niitäkin. Voih!


Ja kun vauhtiin pääsin, niin lopuksi vähän syksyn värejä...

11987.jpg

11988.jpg