Eilisen bloginäperryksen innoittamana piti palata asiaan vielä tänäänkin ja olen aivan varma, että se ei jää tähän. Valitettavasti. Nyt kun muka hokasin, miten se homma etenee, tekisi mieli koko ajan olla kokeilemassa eri värejä ja muita kikkoja. Vahingosta viisastuu ja tekemällä oppii; nehän on vanhoja totuuksia. Aamulla sain kommenttilootaan väriäkin, vaikkakin tuo turkoosi oli vahinko. Olkoon nyt vähän aikaa siellä, kun kerta tarttui kiinni. Taustavärikin kävi näyttäytymässä, mutta kun poistin sen, ei se toista kertaa suostunut tulemaan. Vielä on ratkaisematta pari ongelmaa tämän ulkoasun kanssa, mutta eiköhän nekin ehdi tässä kokeilemalla oppia.

Pälkähti päähän, että sehän täytyy kohta mennä äänestämään, jos ja kun mielii ennakkoon sen tehdä. Iltakävelylle olisi siis tilausta vaikka jo huomenna. Paljon ei ne vaaliasiat jaksa kiinnostaa, mutta kyllähän sitä aina ääni täytyy käydä antamassa, jos sillä yhtään on merkitystä siihen, kuka nyt valitaan.

Nyt tässä katkesi ajatus, jos sitä koskaan olikaan. Vanhemmat ovat saaneet luurikuulokkeet ja poristiin äsken pitkät pätkät. On se jännää tämä nykyaika.