Hurahti tämäkin päivä taas tähän pisteeseen. Hyvä konsti pysyä koneelta pois (mitä nyt tuli käytyä paistojen välissä kurkkimassa blogipäivityksiä ja työpaikkoja), kun olen häärännyt keittiössä melkein koko päivän. Kokkasin ja tein pipareita, kardemummakakun, mustikkapiirakan ja torttuja. Näitä hetkiä täytyy aina käyttää hyväksi, kun ne kohdalle osuvat.

20554.jpg                       20556.jpg

Illan ohjelmaan kuului myös sohvalla pötköttely, kun piti katsoa eilinen BB nauhalta + Extra. Alkaa olla aika selvä peli, että kenen toivon voittavan. Tiinan. Aika selväähän se oli jo alusta asti, kun totesin täälläkin joskus, muistaakseni, että vähiten ärsyttävät Tiina ja Mika. Tosin Mikakin putosi suosikkipallilta jossain vaiheessa. Alkoholilla lienee vaikutusta asiaan. Antille ja Pertulle en palstatilaa tämän enempää halua tarjota. Torstai on toivoa täynnä ja Tiinan päivä, jos hyvin käy.

Tänään piti tehdä myös yksi vaikea, mutta helppo päätös. Kiitos s-postista taholle, joka tarvitsi apua, mutta toivottavasti löysi rohkeampia kanssakirjoittajia. "Minuutit julkisuudessa" käytän mieluummin tällä tavalla, kirjoittamalla, kuin parhaaseen katseluaikaan. Kieltämättä houkutteleva ja kutkuttava mahdollisuus, jo se, että näkisin ja kokisin ihan uutta ja ihmeellistä, mutta ei minun rohkeus riitä. Ei se vaan riitä. Ehkä kadun sitä joskus, luultavimmin en. Mielenkiinnolla jään kuitenkin odottamaan, mitä tuleman pitää jonakin sunnuntaina.