Huomaa taas kaikesta, mikä aika on tulossa. Ruoka maistuu paremmin kuin hyvin ja voisin syödä koko ajan jotakin. Onneksi on kuitenkin vielä sen verran itsekuria ja itsesuojeluvaistoa jäljellä, että voin myös olla menemättä keittiön puolelle. Tai jos menen, juon vettä tai nappaan jonkun hedelmän. Puntari on jo muutaman päivän näyttänyt yläkanttiin ja vaikka se ei varsinaisesti ole "punaisella", niin järki sanoo, että jotain tarttis tehdä, ennenkuin tässä ote lipsuu liikaa. Kerään vielä intoa ja odotan oikeita koiranilmoja aloittaa ne kävelylenkit taas. Lenkkarit ovat jo menosuunnassa.

Tänään tehtiin pottumuusia ja paistettua lohta ja kun sekään ei riittänyt, tein vielä illan ratoksi vohveleita pitkästä aikaa. Koko illan on mielessä ollut paketti lakritsijäätelöä, joka odottaa korkkaamista pakkasessa. Kaupasta ostin Marie-keksejä, että on edes jotakin kahvin kanssa. Terää voisi tehdä BB:n malli; vettä ja näkkäriä. Kyllähän niilläkin pärjää, jos on pakko. Vaan kun ei ole. Sehän se tässä mättääkin.

Toinen selvä merkki on se, että tykkään käydä kaupoissa. En tarkoita shoppaamista, koska ei se sitä ole ja inhoan sitä sanaa. Rahaa vaan menee liikaa, jopa ruokakaupassa, kun ostan, mitä mieleen tulee ja mitä puutelistalla lukee. Näihin aikoihin teen nimittäin listaa, mitä pitäisi ostaa. Ja koskapa tässä nyt viime päivät ovat menneet siivotessa (koti on puhtonen ja ojennuksessa taas vähän aikaa, vaatehuone vaan odottaa vuoroaan), niin puutelista on kasvanut pikkuhiljaa.

Muista merkeistä tarvinneeko mainita, kun kaikilla ne taitaa olla aikalailla samoja. Räjähdysvaara siis kehkeytymässä!

Mistä muuten kerrostaloasukas saa hiekkaa? Ihan vaan riittävän pieniä määriä kukkalaatikkoon. Tänään kiertelin miehen kanssa muutamia liikkeitä, mutta niiden multien ja kalkkien joukosta ei osunut silmään hiekkaa. Vai pitääkö mennä lemmikkieläinosastolle? Pihan hiekkalaatikko ei kovin hotsita, vaikka se olisikin lähin ja helpoin tapa hommata sitä, mutta talon/pihan asukit tietäen; ei kiitos. Olen mieluummin ilman. Huomenna ajattelin istuttaa kukkasipulit, että on sitten keväällä, mitä odottaa ja odottaa ja odottaa..(ja huomata kenties, että laatikosta ei nouse muuta, kuin rikkaruohoja, jos niitäkään). Kaiken varalta ostin myös kahdenlaisia kanervia vai mitä lie olivatkaan; värivalikoima niissäkin laajentunut, ettei perässä meinaa pysyä.