Ihan pakko tulla hihkumaan, kun en meinannut tolpillani pysyä.

Tässä jo päivänä muutamana olen käynyt lueskelemassa ja naureskelemassa (ihan sillai vaan hyväntahtoisesti ja tahattomasti) | loora | -nimistä blogia. Vallankin # 13 sai aikaan sellasen naurunremakan, että alta pois.

Vaan silloinpa tuli ongelma. Tai se oli ollut jo hyvän aikaa alitajunnassa. Joka paikassa alkoi vilistä niitä ihme palkkeja | näitä | Joka atk-nerohan niitä on jo käyttänyt, mutta minä oonkin tällanen tietokonevirtuoosi, joka peitän moiset nappulat käden alle. Ei auttanut muu, kuin kysyä, että millä ihmeen vippaskonstilla ne tehdään, kun ei omat taidot rittäneet. Eikä älli.

| noone | (vallan ystävällishenkinen ihminen hänkin) avitti tuossa alkuillasta ja nyt on kyllä niiiin hieno fiilis, että!

Aikoinaan Mea kertoi sen näytön tekstin suurennoksen (Ctrl + hiirellä rullaten eessuntaassun) ja olikohan se tänään, kun huomasin Herkun jossain jollekin (anteeksi, en enää muista) neuvovan linkityksen. Olen tehnyt senkin aina hankalimman kautta, pitkän kaavan mukaan klikkaamalla Vaihda koodinäkymään ja sitten lisännyt sinne <a href="http://... jne. Aikoinaan, kun tätä aloitin ja ihmettelin, miten ne linkit tehdään, löysin tuon "ohjeen" netistä ja siitä asti olen sitä käyttänyt. Joskus aivan pirun työlästä, mutta ovatpa ainakin toimineet. Nyt voinkin linkitellä vähän helpommin, kiitos Herkun, joka rautalangasta väänsi sen maapallon tarkoituksen (Vuodatuksessa).

Mutta siis pointtini oli tässä vaan se, että on ihanaa, kun on ihmisiä, jotka auttavat, kun tietävät (meitä) paremmin.