Kävipä niin, että posti kuljetti paketin Kanadasta. Se nyt on jo uutinen, että pitkästä aikaa tulee kunnon kirjepostia, mutta että oikein paketti ja vanhalla osoitteella. Niin vanhalla, että olen siinä osoitteessa asunut joskus 90-luvun loppupuoliskolla ja senkin jälkeen vielä yhdessä osoitteessa ennen tätä nykyistä. Aika sattumaa sinänsä, että muutama päivä sitten kävi mielessäni, että kuinkahan pitkään ne kääntävät oikeasti postit, kun se maksullinen jatko on kai vuosi. No, näköjään vielä 10 vuottakin on mahdollista hyvällä tuurilla.

Kuoren sisältä löytyi lippua ja lappua, muutama FB, itsetehty kokoelmaCD, kirje ja itsetehty rannekoru, jossa on nimikirjainhelmistä koottu kutsumanimeni. Olin aivan puulla päähän lyöty ts. paketilla. Tarkempi tutkailu selitti, vaikka olin jo arvannutkin, että kyse on sen aikaisista ketjukirjehässäköistä, joita kulki (erilaisia ja joka lähtöön) mm. "alakulttuuri"- ja pienlehtiporukoissa. Kyllähän ne jo silloin toimivat, mutta että edelleen! Näin monen vuoden jälkeen! Olen ihan ihmeissäni. Joskus tipahtelee postimerkkilähetyksiä postiluukusta, mutta että noita rompevaihtoja!

Piti laittaa tekijälle pikimmiten sähköpostia, ettei pidä aivan moukkana suomalaisena ja vähän kertoa taustaa. Pitääkin palata postitusasiaan, jahka tässä tokeennun ja kuuntelen tuon levyn. 19 kappaletta, joista 14 on täysin outoja. Mielenkiintoista kuunnella, mitä 10 vuotta nuorempi kanadalainen kuuntelee 2000-luvulla. Eroaako se ollenkaan muusta, kuin omasta musiikkimaustani.