Katkesi eilen ajatus, kuin kananlento. Piti myös mainita sananen lintuinfluenssasta, kun eksyin kanavalle, jossa näytettiin aiheesta dokumentti. Ei tässä nyt mitään faktatietoa ole, mutta mutu-mutinaa. Sitä jos alkaa ajatella, niin hulluksi taitaa tulla, kun se saatiin näyttämään siltä, että se voi ajan kanssa levitä ihan minne sattuu. Karttaennusteen perusteella kotiseutu näytti jäävän "puhtaaksi", josta sitten päästiinkin miehen kanssa pohtimaan paluumuuttoa. Joopa. Ei nyt kuitenkaan ihan vielä. Hiv oli aikoinaan paha, mutta kyllä tuo H5N1 vaikuttaa ihan mahdottomalle näin perstuntumalta.

Toisessa lauseessa ei ollut varmuutta, että se leviää ihmisestä ihmiseen suoraan, mutta toisaalta epäilys siihenkin on. Onneksi harrastan vaan kotimaan- ja maakuntamatkailua, niin ainakaan tällä hetkellä tuota tipuvaaraa ei liene olemassa. Toki onhan niitä muita vaaroja ja keskustan pulut ja muut siivekkäät ja 2-lahkeiset.

Ihmettelen vaan sitä, miten ihmiset kuitenkin ovat tietentahtoen lähdössä ulkomaanmatkoille ja jotkut vieläpä niille seuduille, missä on arpaonni saada kyseinen pöpö. Eikö pelota yhtään? Vai onko se taas sitä "ei minun kohdalle tule ja vaikka tuleekin, niin se on voi voi, elämä nyt on sellasta. Turha sitä on kotiin jäädä makaamaan ja odottamaan.."

Minä olen tyytyväinen, että ehdin käymään Tukholmassa ja Haaparannalla.