Jokohan nyt loputkin vanhemmat hoksaisivat, etteivät nostelisi niitä kullannuppujaan ostoskärryjen kyytiin, ellei lapsi ole tarpeeksi pieni mahtuakseen istumaan siihen, mihin kuuluu. Nyt lintuinfluenssapelon takia reagoidaan ja valmistaudutaan monella tavalla ja kielloilla. Osa niistä, kuten nyt tuo lasten kärrääminen ostosten seassa (haloo! muutkin käyttävät niitä samoja kärryjä) on mennyt aina yli minun ymmärryksen. En nyt mikään hygieenikko ole, mutta maalaisjärjen käyttö on sallittu enkä halua, että edellisen kärrääjän lapsen jäljiltä kuljetan koiranpaskaa tm. pahempaa kotiin asti omien maitopurkkien matkassa.

Toinen mikä otti korvaan, oli kun oli tämä lyhyt lakko, jolloin ei kuskattu mm. roskia. Jossain ohjelmassa annettiin ohjeita, miten tulee toimia niinä päivinä, ettei synny turhaa jätettä ja roskapussit täyty liian äkkiä. Eikö se nyt jestas sentään ole itsestään selvää ihan muulloinkin karsia ja kierrättää maito- ja lasipurkit sun muut, keksi- / pahvipaketeista ja biojätteistä puhumattakaan!?

On se ehkä hyvä, etten ole millään jäte- tai kierrätysalalla töissä, koska olisin saanut slaakin jo aikapäiviä sitten ja verenpainetta ei pystyisi edes mittaamaan, kun ei lukemat riittäisi. Eihän se oikeastaan minun asia eikä ongelma ole, miten ihmiset kierrättävät ja mitä, mutta joidenkin ihmisten älytön välinpitämättömyys ja tai tyhmyys kiukuttaa ja saa vihaiseksi. Ja ahistaa suunnattomasti tämänkin talon roskakatos. Tekisi mieli mennä vääntämään nenästä, että kannapa kuule patjas/tv jonnekin muualle, kuin tänne lattialle, tai tulee tupenrapinat. Ja mitä tekee Cittarin muovipussit biojäteastiassa? Argh! Minkä roskispoliisin joku taho minussa menettääkään!