Kävin eilen katsomassa Sisustusmyyjältä sisustusvinkkejä, mutta sainkin T-kirjaimen. Eilen Vuodatuksen ollessa vuosihuollossa tai jossain, sain hyvää aikaa vähän miettiä. Listaa olisin voinut jatkaa vielä ainakin parilla teellä, mutta ne jääköön hämärään tulevaisuuteen.

Tietokone

Kaiken pahan alku ja juuri. No, ei kai. On tästä paljon hyötyäkin nykyään ja joissakin asioissa en tulisi toimeen ilman mokomaa laitetta. Nykyaika on tehty niin ihmeelliseksi ja riippuvaisuutta aiheuttavaksi, että välillä ahistaa. Vuoteen 2000 asti pääsin, etten oikeastaan tarvinnut koko kapinetta ja välttelin sitä kaikin keinoin. Viime vuodet ollaan oltu tosi hyviä kavereita.

Tulipalo
Jos jotain pelkään, muutakin kuin käärmeitä ja isoja hämähäkkejä, se on tulipalo. Tuntuu kamalalta ajatus, että joku kaunis päivä tuli tuhoaisi vaikkapa asunnon (kodin) ja siinä menisi koko pieni omaisuus, muistoineen päivineen. Tavaraa saa aina lisää tilalle, mutta ei valokuvia, papereita yms. Ei siinä vaiheessa paljon kotivakuutus lohduta.

Tehosekoitin
Yksi parhaista lahtelaisista ikinä. Mukavia muistoja, hyviä keikkoja, ihania poikia.

Tupaantuliaiset
Olen muuttanut aika monta kertaa, mutta en ole ikinä pitänyt varsinaisia tupareita. Taka-ajatuksissa on, että sitten joskus, kun meillä on se ”oma” tupa ja varsinkin pihaa, niin sitten. Mutta muutot kerrostaloon; mitä juhlimista näissä on? Kysyn vaan.


Tango
Vaikka aina hihkun Apulannasta ja Yöstä yms. niin kuuntelen sujuvasti myös iskelmiä ja tangoja (ja alkuaikojen tangomarkkinoita tykkäsin katsella), jos vain saan itse valita kappaleet. Riippuu aivan mielentilasta, mikä musiikki milloinkin sopii. Viime aikoina on ollut tosin aika hiljaista, mitä nyt päässä soi. Nautin näistä hiljaisista hetkistä.

Tili
Olen viimeksi marraskuussa 2003 saanut varsinaisen palkkatilin, mutta siinä olikin sitten lomakorvaukset ja kaikki. Sen jälkeen on pitänyt pärjätä vähän vähemmillä tienesteillä, mutta tuloilla kumminkin. Liiton päiviä on vielä joksikin aikaa jäljellä ja tässähän tätä työtä on tehty etsimällä työtä, jotta pääsisin taas tilipussiin kiinni.

Tupos ABC
Aina kotikotona käydessä pysähdymme kyseisellä huoltoasemalla, mennessä ja tullessa. Tupoksella tuulee aina ja ko. huoltamolla on pöntöt tavallista korkeammalla, ainakin siinä kopissa, minkä minä aina valitsen. Monta muutakin ABC-huoltoasemaa on tullut testattua ja hyväksi todettua. Siistejä ja ihanan värisiä. Ja saa S-bonusta.

Turvallisuus
Ennen kaikkea parisuhteessa, mutta ylipäänsä kotona. Julkisilla paikoilla ei voi koskaan olla liian varma mistään eikä kenestäkään, eikä aina itsestäkään, mutta jos pitäisi pelätä vielä omassa kotona ja omaa miestä, niin sitten voisi olla jo asiat aika huonoilla kantimilla. Onneksi näin ei ole.

Taulut
Tykkäisin ripustella seinille enemmänkin tauluja, isoja ja pieniä, mutta jostain syystä haluan säästää näitä hemmetin vuokra-asunnon valkoisia seiniä! Koko tässä asumisen ajan on ollut mielessä, että koska tähän ei jäädä, turhia poraamisia ei tehdä. Muutama isompi reikä on pakosti pitänyt tehdä, mutta aika lailla olen välttänyt ja ripustellut seinille, joissa pysyy tavallisella naulalla pienellä vaivalla. Sitten joskus, jos saadaan se "oma" asunto, niin sieltä ei tule puuttumaan taulut edes vessasta (sielläkin mielellään kaakelit!) ja valkoisia seiniä tuskin montaa löytyy.

Tähtitaivas
Tämä ei liity Katri-Helenaan, vaan ihan tuonne pimeälle taivaalle. Vaikka tavallani pimeää pelkäänkin, niin onhan se hienoa olla jossakin maalla ja/tai mökillä, missä ei katuvaloista ole tietoakaan ja kun taivaalla tähdet vilkkuu ja välkkyy. Kyllähän niitä täälläkin näkee, mutta ei se ole sama asia ja varsinkaan tuossa parvekkeella. Se hiljaisuus, mikä maalla on, ei sitä voita mikään! Sitä taivasta ja satelliittien kiertämistä voisin tuijottaa tuntikaupalla, että niskat on varmasti jumissa. Niin olen tehnytkin ja aion tehdä seuraavallakin kerralla, jahka sinne taas pääsen.

Jos haluat jatkaa, kommentoi tähän entryyn ja minä annan sinulle kirjaimen. Kirjoita blogiisi kymmenen sanaa, jotka alkavat sillä kirjaimella ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana merkitsee sinulle ja miksi.