Lähdettiin aamulla palauttamaan vuokrafilmiä ja oli tarkoitus käydä vain kaupassa hakemassa mm. niitä munia, jotta pääsen leipomaan raparperipiirakkaa. Kuinka ollakaan - löydettiin itsemme ensin Liedosta, sitten Naantalista ja koska sinne asti ajettiin, piipahdettiin myös Turussa. Ja eikun takaisin.

Rypsirapsi.jpg
Rypsirapsipeltoja oli vähän joka puolella

Zoolandia.jpg
Liedon Zoolandia

fillaristi.jpg
Terve, kaveri!

Kameli.jpg
Kameli

LiedonNasu.jpg
Liedon nasu

Naantalinkallioilta.jpg
Naantalin kallioilla, kukkuloilla

SuomenJoutsen.jpg
Joutsenen kylki

Pyrst.jpg
Turkulaisten pyrstö

Tästä minä etelässä tykkään ja kovasti, että lähtee sitten mihin suuntaan tahansa, aina voi löytää itsensä mistä vaan. Uusia paikkoja ja kaupunkeja tulee joka puolella vastaan, eikä välttämättä tarvitse matkata edes pitkälle. Ja koska oli hyvä päivä, Autokin kulki, kuin kuivalla kelillä konsanaan.

En edes muistanut, että Liedossakin on eläimiä. Mies sen sai päähän, ja eikun menoksi! Lapsiperheille varmaan hyväkin vaihtoehto, koska siellä on paljon muutakin roinaa ja vempelettä. Kalliimpi paikka, kuin Ähtäri, mutta ehkä ne Zoolandian härvelit nostaa sitä hintaa. Näin äkkiseltään tämän päiväisen kierroksen perusteella vaikutti, että Ähtärissä on eläinten olot ja tilatkin paremmassa kuosissa ja paremmin tehty, kuin tuolla Liedossa. En nyt kyllä mikään asiantuntija ole, mutta näin mutu-tuntumalla ajatellen. Makuasioita, joista ei sovi kiistellä.

Naantalissa ei kovin kauaa viivytty, vaikka varmaan sielläkin viihtynyt olisi. Kultarantaa tähyiltiin, mutta ei sitten enää siihen kellonlyömään lähdetty ajamaan. Raisiosta jäi vähän avoin käsitys, koska ajettiin vain ohi. Ei kyllä tullut mitään muuta sieltä mieleenkään, kuin Tangomarkkinoiden karsinnat ja Sig.

Turku. Turku. Turku. Sitä pitää ihan makustella, kun en vieläkään ole aivan varma, mitä siitä kaupungista ajattelen. Nättihän se on, kuin mikä, ainakin kesäasussa, kun en talvella ole siellä koskaan käynyt. Tänään taisi olla kolmas kerta. Eka kerran kävin luokkaretkellä. Kyllähän siellä voisi varmaan asua, jos ihan pakkopaikka tulisi vastaan. Mutta se murre! Siinä kohtaa tulee joku toppi! Ehkä siihenkin tottuisi, jos sitä kuulisi päivät pääskytysten, mutta muutaman kerran vuodessa; se tehettää! Porissa jo helpottaa kummasti, mutta tuo Turun kolkka - aiai... Antakaa aikaa totutella!

Huomenna taitaa olla välipäivä matkailussa. Tai ehkä on parempi olla sanomatta mitään. Ilta on aamua viisaampi.