Mappihylly on purettu ja kansiot ja kaikki muu roina odottaa lattialla uutta hyllyä. Se tosin on vielä kaupassa ja osina, mutta pääasia, että ilmassa on aikomusta. Vihjasin vähän miehelle, josko hän sen toisi töiden jälkeen, koskapa isommalla autolla on liikkeellä, mutta epäilen. Tässä sitten kuluttelen aikaa ja ihmettelen.

Jos ei mandariineja ja muita syötäviä lasketa, tässä asunnossa on aika vähän oranssia. Ei sillä, ettenkö pidä siitä, mutta ne muutamat muut värit ovat vieneet voiton kankaissa ja huonekaluissa. Vaatteissa nyt puhumattakaan. Olen vaan muutamana iltana ihastellut yksien pyjamanhousujen oransseja nauhoja. Parempina päivinä olen jopa miettinyt, että pitäisikö ihan vakavissaan ostaa jotakin muutakin oranssia. Voisi piristää muutakin, kuin vaatehuonetta. Tosin siinä on se vaara, että mahdollinen oranssi vaatekappale jää käyttämättä, kun on ne tutut ja turvalliset. Olen kaavoihin kangistumassa. Voisihan se olla jotakin radikaalia, uuden vuoden kunniaksi. Äh.. mutkusehänonniinhienoväri!

Näin äkkiseltään en keksi meiltä muuta oranssia, kuin sakset ja lautanen, joka sekin on kirppislöytöjä kuvan, ei värin takia.

27452.jpg