Se on taas uusi viikko alkanut. Jotenkin sitä joka maanantai odottaa, että nyt tällä viikolla tapahtuu jotain ratkaisevaa työrintamalla, mutta joka perjantai se on ollut sama pieni pettymys. Viime perjantain ”tilipäivä” oli yksi niistä pettymyksistä. Kyllähän se liitonkorvaus oli tullut, mutta vajaa 30 euroa pienempänä, kuin tähän asti. Kiitos taas uuden veroprosentin. Oliko pakko ottaa siitä vähästäkin? 

Torinon kisat ei nyt kovin paljon jaksa enää kiinnostaa, mutta eilen jäätiin katsomaan sitä miesten (poikien) half pipea! On se vaan jännä laji näin kotisohvaltakin. Eivät ne pahasti edes kaatuneet ja ilmassa pyörähtelivät muutaman kerran – ja housutkin pysyivät jalassa. Ihanan hyväntuulisia ne poijaat kyllä oli, vaikka ei useampaa mitalia tullutkaan.

Toinen sunnuntai-illan teeveeilottelu on Unelmakämppä. Sitä piti katsoa jo viime vuonna ja nyt olen taas koukuttanut itseni sohvalle. Välillä ei voi kun ihmetellä pariskuntien tapoja ja tyylejä, mutta toisaalta ihailla, miten hienoja juttuja ne keksivät. Tällä hetkellä "suosikkipari" on kyllä ihan ehdottomasti Henna ja Timppa. Eilinen vaan vahvisti tätä käsitystä. Kuten myös sitä, että oranssi sisustuksessa on aika hieno väri! Pieninä annoksina tosin.

En nyt sentään koko sunnuntaita ollut teeveen ääressä, vaan kyllähän sitä välillä piti käydä lukemassa blogeja. Uusi tuttavuus on Neljänkympin kriisi?, jota jään mielenkiinnolla seuraamaan. Eevaleenan ensimmäinen merkintäkin kun oli jotenkin niin liikuttava. Oli pakko jatkaa.

Neuleblogeihin joskus törmänneenä olen oppinut kaksi uutta sanaa; fifi ja hihatin. Piti tosin googlettaa vielä varmemmaksi vakuudeksi, että mistä oikein on kysymys. Pelotin, helistin, pelätin, räpätin, suodatin, kannatin, kohdistin, tunnistin, kaiutin... hihatin. On siinä sana! Tosin itse vaatekappalekin on aika hassu. Voi olla ihan käytännöllinenkin, en tiedä.