Jos ei muuta merkittävää merkintää kalenteriin tule kesäkuussa, niin ainakin lauantaisin sattuu ja tapahtuu, jos hyvin käy. Nyt kun on tiedossa ja vähän suunniteltuna alkava kesäkuu, niin sehän kulua hurahtaa alta aikayksikön. En valita, totesin vain tässä aamutuimaan.

3.6.
Helsinkiin. Sitä reissua tässä on suunniteltu ja pähkäilty jo muutaman kerran, mutta nyt taitaa aikataulut siellä päässä ja meillä käydä yksiin, joten elättelen toiveita.

10.6.
Lordi ja muut Saunan lauteilla. Paikanpäälle ei ole tarkoitus mennä, mutta laitamille ehkä kumminkin. Jospa sitä edes kuulisi jonkun verran, että kuulostaako yhtään paremmalta, kuin kansanjuhlassa. Viime kesänä piipahdettiin myös Ratinan kulmilla ja melkein vilkutettiin kavereille, jotka reippaana alueelle menivät. Me jäimme sillalle ruikuttamaan.

17.6.
Kirppis ja Jätskitreffit. Ai, että. Voiko niitä kumpaakaan vastustaa? Oikeastaan ei mitenkään, mutta tarkemmin kun miettii, niin kauhistuttaa ja kutkuttaa niin paljon, että pidän vielä takaoven auki. En ainakaan myönnä meneväni, ellen ole täysin varma. Ja mikään ei ole niin varmaa, kuin jahkaileva ja pähkäilevä mieitte.

24.6.
Mökkilaiturilla onkimassa. Tämä on siis toiveajattelua. Suunnitelmissa on lähteä muutamaksi päiväksi taas kotikotimaisemiin ja mökille, mutta sinne on vielä niin pitkä aika ja matka, että se ratkennee vasta myöhemmin.

Ennen heinäkuuta pitää myös tilata postimerkkejä, mielellään ykkösluokkaa. Mokomat korottavat taas postimaksuja heinäkuun alusta. En tajua. Just eilen tuli Epsanjasta Postcrossing -kortti ja siinäkin oli 0,57 euron merkki, mutta Suomesta kun lähettää, joutuu pulittamaan kohta 70 senttisiä! Eihän se ole kuin viiden sentin nousu, mutta SILTI! Monta lähetystä kun lähettää, se tekee yhteensä vaikka mitä. Ja ilman lähetystäkään kun ei voi olla, ei vaan voi. Siksipä ajattelin, että kun niitä merkkejä nyt kumminkin menee, miksi en hamstraisi nyt pikkusen halvemmalla, kun vielä ehtii. Niin kerta. Ja kun tuo tilaus on niin kätevää.

Mitä sitä tekisinkään ilman intternettiä.

***
Lisätty uusia kortteja.