"...mä häpeän niin tätä koomista esitystä,
jota me pidetään yllä,
koska ei ymmärretä tosiasiaa,
jonka idioottikin näkee..."

Apulanta


Jospa tuo olisi viimeisimpiä ajatuksiani vellovaan "keskusteluun" plokimaailmassa. Alkaa kuulostaa joissakin kirjoituksissa vähän samanlaiselta, kuin joissain bändien vieraskirjoissa, joissa kiistelevät, ketkä ovat niitä aitoja, oikeita faneja; vanhat ja alusta asti bändiä seuranneet vai >= perustamisvuonna syntyneet. Unohtuu se kaikkein tärkein - musiikki ja täällä se kirjoittaminen. Vaan ehkä se on hyvä, että syntyy juttua ja aiheita. Mistäpä sitä pieni ihminen muuten ammentaa. Elämästäkö?

Jep. Ensimmäinen vapaa on alkanut (kuten myös Matilla) ja sama klo kuuden herätys, kuten ennen. Ei tehnyt edes tiukkaa, vaikka yö meinasi mennäkin ihan huuhaillessa. Heräsin joskus puolenyön jälkeen, joka on aika epätavallista. Mutta saman teki alakerran pikkumies, joka päätti taas kerran aloittaa huutomaratoonin. Yleensä se herättää viikonloppuisin kuuden pintaan viimeistään. No, eipä se minua haitannut, koska uni loppui kuin seinään. Taisi ressi laueta tai mikä lie ahaa! elämys, että koululle ei enää tarvitse mennä, mutta oliko alitajunnan pakko hokata se klo puoli yksi yöllä? Alakerran pikkumies vietiin huutamasta (kait eka kertaa?) toiseen huoneeseen, koskapa se ääni vaimeni sopivasti. Kiitos siitä, vaikkei se unensaantiin mitään auttanut. Mikään ei ollut hyvin, oli aivan liian kuumakin, vaikka mitä teki. Johonkin aikaan olen kuitenkin simahtanut, koska lehden tuloa en ole enää kuullut ja klo herätti, kuten piti.

Vietiin toinen menopeleistä huoltoon ja odotamme tuomiota. Ahistaa jo valmiiksi loppusumma, mutta ei auta. Ja kuten näkyy; kerään tässä intoa alkaa huushollaamaan jostakin päästä. Pyykit on jo pyörimässä. Kuten lainatekstibändin EP, jonka vasta eilen muistin hakea pois kaupasta. Tuli taas ikävä niitä vanhoja vinyylejä, joita joutui käymään kääntelemässä mennen tullen palatessa. Kieltämättä siivousmusiikiksi on parempi vaihtoehto nämä ceedeet, kun voi soittaa vaikka sitten tauotta. Voi keskittyä taas siihen olennaiseen.

Aijoo, niinpä..poistun takavasemmalle...