219945.jpg Tein iltana eräänä heijastininventaariota ja huomasin, että ei niitä nyt enää ollutkaan niin paljon, kuin muistin. Kuvasta puuttuu kolme jousiheijastinta, jotka voi kiepsauttaa vaikka minkä ympärille, jos niikseen tulee.

Lapsena minulla oli vaikka minkänäköisiä ja muotoisia, lumihiutaleista lähtien. Nykyään on kaupoissa ja muussa jakelussa valinnanvaraa varmasti ihan jokaiselle. Talmun valikoimissa näkyy olevan myös Murskan kaipaama dino, sikäli mikäli se on sellainen.

Päivän Aamulehti uutisoi, että nyt on kehitelty myös musta (tummanharmaa) heijastin ja vieläpä mustalla langalla. Sopii toivoa, että ko. heijastin löytää vielä kaupantelineisiin ostettavaksi asti. Jospa kaikki loputkin heijastinallergiset löytävät moisen valopilkun ja kehtaavat ripustaa sen näkyvälle paikalle.

Minä en ainakaan halua olla se, joka tölväisen autolla tuolla pimeillä kaduilla mustana kulkevaa jalankulkijaa tai pyöräilijää, joka ei sen vertaa välitä itsestä saati muista, että käyttäisi puoli-ilmaisia killuttimia. Ei niiden turhaan sanota olevan halpa henkivakuutus.

Sen jälkeen, kun itse sain ajokortin ja totesin, mitä hyötyä heijastimesta on, en ole jättänyt sitä kiinnittämättä ja toivon sen löytyvän muidenkin vaatteista, ettei tule niitä läheltä piti -tilanteita. Minun katu-uskottavuus (siis niin mikä?) kyllä kestää sen, että mustissa vaatteissa keikkuu milloin mikäkin killutin.

Vielä olisi käyttöä mm. possuheijastimelle.