Laavasin äsken Ikean kuvastoa sillä kriittisellä silmällä. Kamalasti paljon kaikkia kivoja sisustusratkaisuja ja uusia vaihtoehtoja, mutta jotta osaakaan niistä pystyisi toteuttamaan, pitäisi olla ihan toisenlainen asunto, eikä tämmöinen tylsääkin tylsempi vuokrakerrostalokolmio. Ensimmäisenä tästä muuttaisin verhotangot. Nykyiset -kiskot on suoraan sieltä syvältä. Voi, kunpa voisi muuttaa sellaiseen mieleiseen asuntoon tai taloon, josta voisi pikkuhiljaa tehdä sen näköisen, kuin haluaa. Kiusallaan hihkuvat kuvastossaan Ota elämä haltuun / On aika ryhtyä elämään todellisuudessa. Kotona.

Tässä kun katselin hermot kireinä, mitä täällä voisi tehdä, hermot napsahti kokonaan. Ehkä siihen - kireään pinnaan - vaikuttaa niin moni asia tällä hetkellä, että johonkin se negatiivinen olo olisi purettava. Edelleen ikkunoitten pesu ja verhojen vaihto odottaa tekijäänsä, mutta voi olla, että tulisi vain sirpaleita, jos tässä mielentilassa alkaisin siihen hommaan. Ja kuka silittäisi vaihtoverhot?

Argh!
Olen taas kuin peeseeseen ammuttu karhu! Mieskin vaan ärsyttää tahallaan! Mistä niitä rauhoittavia saa!?

***
Lisäys 15.50

Pakko repiä jostain jotain positiivista. Syyskuussa eli ihan kohta ilmestyy Anna-Leena Härköseltä uusi kirja Juhannusvieras.

Toinen mukava huomio tuli siitä, että tänne on ollut viime päivinä aika vilkas tulosuunta tuolta. Vilkutan ja kiitän!