Kotikotona asuessani syyskuun ensimmäinen päivä oli melkein aina se päivä, jolloin oli syytä sanoa kesälle heipat ja laittaa ensimmäistä kertaa sukkahousut jalkaan. Niin se kävi taas tällä reissulla. Paksut sukkahousut ja pitkät kalsarit saavat luvan odottaa talvipakkasia, mutta Nortin sukkahousuille on aina käyttöä. Tiedän olevani taas kerran outo haah..hiippailija, koska tykkään niistä, mutta onko viheliäisempää, kuin palella syysmyrskyillä pelkissä farkuissa! Järjen valo, sanon vaan!

Pohjoisessa asuessa on oppinut kummasti pukemaan päälle milloin mitäkin ja yleensä osaan pukeutua sään mukaan (paitsi viime pyöräilyreissulle, jolloin "yllätti" sade, mutta siitäkin selvittiin - ainakin minä selvisin, toivottavasti Vinttikään ei vilustunut sillä reissulla.). Eilen kun tultiin takaisin kotiin, täällähän oli pahempi syysmyräkkä, kuin pohjoisessa. Nyt vähän yrittää aurinko paistaa, mutta ei se tuota tuulta vähennä.

Haahis epäili kommentissaan, että lähdin BB-taloon, mutta ehei. Voi muuten olla, että jää koko sarja nyt katsomatta, ellen pääse vauhtiin tässä vähän jälkijunassa. Muutaman jakson perusteella ei ole tullut samanlaista intoa seurata ohjelmaa, kuten viime syksynä. Se porukka tökkii. Siinä on enemmän ärsyttäviä tyyppejä, kuin hyviä, joten yritän hillitä hiiltymistäni. Eiköhän se riitä, jos sunnuntain suoran lähetyksen katsoo. Pysyykö matkassa?

Kiitos Vintille ja Ahmatille Viivistä ja Wagnerista! Toisinaan voi kellari ja vintti olla todellakin täynnä, juu. Ja kävipä mielessä sekin, että koska pärjäsin tuon reissun aika hyvin ilman blogeja, myös tätä kellaria, niin voisinko pärjätä myös jatkossa? Ehkä, ehkä en. Hyvä paussi tämä reissutauko oli, mutta kamala päivitysrumba taas toisten blogeista. Hirveä, mutta mukava luku-urakka. Kaiken lisäksi on omat härdellit tässä kotona, joten pientä viivettä on pakosti. Onneksi mies lähtee taas pariksi päiväksi omille reissuille, niin voin lusmuta koneella vaikka kellon ympäri. No, ei vais - pitäisi saada aikaiseksi pientä järjestyksenvaihdosta tässä huushollissa myös.

Orava, Hallatar, Sukulaissielu ja Annalinda - kiitos myös teille kommenteista. Reissu oli mukava ja onnistunut ja voi olla, että huomenna summaan kaiken maisemareittiä käyttäen (Sukulaissielun käyttämä termi), eli kun voisin vaan lyhyesti sanoa, että kiitos, oli hyvä reissu, niin käytänkin tilaisuuteni hyväksi ja kerron pitemmän kaavan mukaan. Ehkä sinne jonkun kuvankin voisi liittää mukaan.

Valokuvatorstai jäi edellisviikolla reissun takia väliin, mutta taidan jättää myös tämän viikon aiheen. Sana uoma ei kuulu minun sanavarastoon ja vaikka kuinka yritän miettiä, mitä muuta se voisi olla, kuin joenuoma tai vuoma, niin ei tule oikein mitään mieleen. Jag talar bara meän kieli.

Samaisella reissulla käytiin myös Aavasaksalla (-> parempi maisemakuva) pitkästä aikaa. Oli vähän huono sää valokuvauksen puolesta, koska vaaran päälle kun päästiin, eihän sieltä sen kaiken sumun keskeltä pahemmin nenäänsä pitemmälle nähnyt. Näkymät on kirkkaalla ilmalla aika huikeat, nyt tuosta kuvasta ei saa oikein selvää, mutta ehkä siellä se uomakin on. Kannattaa mennä itse paikanpäälle, jos niillä main liikkuu.

180191.jpg
Aavasaksalla syyskuun alkupäivinä