Postiluukusta tuli uusi Postimerkki-infolehti ja voi, mitä kaikkia ihania uusia merkkejä on taas tulossa! Mustikkapiirakkaa ja Perhe-elämää - voih! Pitääkin tehdä tilausta, jahka tästä... Tuli myös Työväenopiston tarjontanivaska, jota olen silmäillyt sillä silmällä, mutten ole ollenkaan varma. Luulisi, ettei työttömänä tarvitsisi jahkailla ja pohtia, mutta kyllä vaan. Silloin nimenomaan!

Tämän päivän voisikin ottaa suht rauhallisesti, mitä nyt pyöräilylenkkiä on taas illalla luvassa. Eihän tämä kuureilu muuten onnistuisi, mutta onneksi on Vintti, joka ehdottaa kaikenlaista. Ei minua sentään kotoa haeta, mutta pienesti ja kuvainnollisesti potkitaan tästä tuolilta ylös, ulos ja lenkille. Kiitän. On pyöräiltävä niin pitkään, kuin on mahdollista = ei ole lunta eikä jäätä. Kävelyt kovalla asfaltilla ei oikein innosta liikkumaan, mutta pyöräily - se passaa!

Eilen saatiin toinen autokin korjatteilta pois. Minen huomannu ajossa mitään erilaista, vaikka se oli miehen mielestä "paljon parempi ja vakaampi", mutta ajankin sillä niin vähän loppujen lopuksi, että miten huomaisinkaan pientä eroa. Vähän sama, etten erota, onko joku kahvi juhlamokkaa vai gevalia vai jotain pressaa; maidolla niistä saa maistumaan aika pitkälle saman. Suolan ja sokerin sentään erotan.

Oheinen otsikko* ei ole minun keksimääni, ei edes ajatus. Sen olen poiminut hakusanoista, joilla tänne on tultu. Viimeinen kuukausi on ollut tosi vilkasta googletusta ja välillä on kyllä pitänyt lukea pariin kertaan, että hetkinen, mitä ne ihmiset oikein hakee ja ajattelee.

armeija or armeijassa or armeijaan or armeijan or armeijasta or armeijalla or armeijalle or armeija - olikohan tuossa hakijalla varmasti kaikki kohd... taivutusmuodot?

ristinarkku - siinäpä ikuisuuskysymys; sanotaanko tuo ristin-arkku vai risti-narkku. Ei ole selvinnyt vieläkään, kun en tiedä, mistä sitä kannattaa edes kysyä.

karvalakki - kuka kaipaa karvalakkia elokuussa?

myydään yhden yön tarina - no, eikä varmana myydä! Ainakaan tässä osoitteessa. Se on yksi tärkeimpiä ja liikuttavimpia kirjoja, mitä hyllyistäni löytyy.

mikä on jääräpää? - niinko  mie

hiv ääni meni - kuuluuko tuo muka oikeasti oireisiin?

silmälasipäiset naiset - nii-ih? Mitä siitä sitten? Toiset käyttää laseja näön vuoksi, toiset näkemisen. Meitä on niin joka lähtöön, toiset ei huoli millään, kun ne kuulemma pilaa näön. Höh.

mistä saa s-bonusta - sitäkään ei täältä saa, mutta kannattaisiko vilkaista S-kanavan omia sivuja. Ei kannata myöskään unohtaa Plussa pisteitä. Molemmissa on puolensa.

vessassa ravaaminen - sitä tapahtuu toisinaan myös täällä, myönnän. Se on yleensä aika normaalia, josta ei kannata huolestua. Enemmän huolestuttavaa lienee se, jos ei tarvitse käydä ollenkaan vessassa!

kymppitonni lavasteet - Riittako kaipailee..?

omenankukissa lunta - sitä tv-sarjaa kaipaan minäkin!

fiat 127 paino - en tiedä, mutta kun äsken googletin, löysin muuta infoa; vuonna 1972 se valittiin vuoden autoksi. Vau.

tiskaan astioita luudalla - aha, minun on tyytyminen tiskiharjaan. Vai tapaillaanko tässä sitä yhtä vanhan ajan hittiä.

hiljainen hissukka - äänikään värähtämättä voin kirjoittaa olevani toisinaan sellanen.

netti sivuja joista saa nuuskaa? - tämä on väärä sivu. Silloin, kun minun kautta vielä sai nuuskaa, en ollut blogeista kuullutkaan ja nyt se on pikkasen myöhäistä, koska asun täällä.

sinne jäivät päivät parhaat - toisinaan ajattelen 90-luvusta tuolla tavalla, vaikka ei näissä nykyisissäkään oikeasti valittamista ole.

kännyköitä pysäkillä - kannattaa toimittaa löytötavaratoimistoon tai soittaa jollekin puhelimen listalla olevista.

pähkinä keuhkoissa - auts!

ostetaan sedu koskinen - ja mihinkähän tarkoitukseen?

sinut kohtasin päivinä - onkohan kyse ollut alunperin pojasta, jonka nimi on Päivi.

uni, jossa näet selvää rahaa - se tuskin tietää rahantuloa, mutta sen voin sanoa - taas kerran - että jos näkee pa*kaunia, se tietää rahantuloa.

ööö emmie tiiä - sydän menee sykkyrälle, jos kuulen jonkun toisenkin noin sanovan. Ilman tosin ööö:tä!

älä tee tikusta asiaa - no, tähän on hyvä lopettaa.