Voidakseni kirjoittaa tällä kannettavalla vähän ja vielä vähän lisää, ajattelin tehdä tikusta asiaa ja käydä läpi vähän hakusanoja pitkästä aikaa. Aamulla, kun unenpöpperössä tällä kirjoitin, oli näppis vähän hakusessa, kun on toiseen tottunut, mutta annas olla, kun tässä on piipahdellut lukemassa päivityksiä ja jaarittelemassa omiaan, kirjoituskutina yltyi pahan päiväisesti.

Vuodatuksen omatkin tilastot ovat taas toimineet pitkän tauon jälkeen, mutta olen poiminut tähän nyt tuolta Statcounterin puolelta.

tulin minä kaapista ulos
Kertokaa nyt jo minullekin, mikä juttu tuo oikein on? Monesti siihen on myös liitetty "ruotsalainen kansallislaulu", joten omat päätelmäni kyllä löytyy, mutta mistä tuo on lähtöisin? Mihin se oikeasti liittyy, jos liittyy?

nuuskaa kurvista
Hyvä, ettei korvista! Joskus kuulin, että Suomesta ei saisi enää nuuskaa, mutta en tiedä nykytilaa ihan varmaksi. Aikoinaan minun piti hommata sitä Haaparannalta ja lähettää yhdelle muusikolle eteläiseen Suomeen. Toki sitä kaveria on hädässä autettava. Viime tietojen mukaan hän on päässyt siitä eroon, hyvä niin.

linja-autokakku
Autokakkuja on täältä haettu useastikin, mutta kerrankos sitä suuruudenhulluus iskee - tai kokeilunhalu.

poste interestante
Tämä on aika mielenkiintoinen! Eikös se ole poste restante? Oli ainakin ennen vanhaan.

äimän käkenä ruotsiksi
Tyvärr, men jag vet inte.

hampaat vähän vinossa
Se tuskin menoa haittaa, mutta jos kovin äityy pahaksi, niin kannattanee kääntyä hammaslääkärin puoleen. Ne tietää konstit ja laitteet, joilla päässee oikomaan.

kiinteydy 30 päivässä
Mikäs kiire tässä! Neuvoja ei tosin täältä löydy, ne on akkainlehtien höpinöitä. Mutta olihan se aamulla kiva katsoa puntaria, kun oli taas kilo vähemmän. No, yhtä helposti se/ne tulee takaisin.

sedu koskinen naiset
Jos juorulehtiä on uskominen, niin kyllähän niitä pörrää varmaan kovastikin ympärillä. Vai onko se Sedu, joka pörrää naisten ympärillä? En tiedä, mutta silloisen Helsingissä käyntini yhteydessä, kun miehen näin, niin korrektisti käyttäytyi niin pieneksi mieheksi.

lahkeet laahaa
Se on nykyajan villitys. Hirvittää katsoa rapakeleillä, kun teinit ja vähän vanhemmat painelevat tuolla ylipitkissä lahkeissa, jotka imevät kaiken ravan ja lian. Ja mikä kompastumisvaara niillä vaanii!

pieni mies, mutta
...silti hirmu suuri tai jotain. Mitä on mahtanut hakija ajatella? Ei mitään muttia!

rasmus kamala
Tuohon ei ollut alkuaikoinaan paljon lisättävää, mutta nyky-Rasmus on jopa minun mielestä ihan hyvä.

ilkka jääskeläisen paino
Vaikea mennä sanomaan, koska en ole häntä livenä nähnyt, teeveessä tosin näyttää aika pitkältä ja hoikalta. Ei siis kovin painava, luulisin.

vangin lukon ratkaisu
Näillä sanoilla on tultu joskus ennenkin kellariin. Siinäpä suunnittelee ja miettii. Täältä en neuvoja kerro.

auringonpistos lapsella
Sen välttää aika hyvin, kun pitää lakkia tai jotain päässä tuolla ulkosalla. Suoraan sanoen ihmettelen, että tässäkin lähitienoilla on yksi ainoa perhe, jonka lapsilla on aina ulkona ollessaan lakki päässä! Ja niitä muitakin lapsia on siis paljon! Mutta siis vaan yksi ainoa äiti ajattelee vähän pitemmälle. Lämmin ajatus sinne päin. Omasta lapsuudestani muistan, miten meillä kaikilla pihan tytöillä oli huivi päässä, oltiin niin kuin pikkuemäntiä konsanaan. Vaan eipä tullut auringonpistoksia. Se oli sitä 70-lukua se.

en löydä töitä
Sitä on liikkeellä näköjään muillakin seuduilla, mutta älkäämme menettäkö vielä toivoa! Vielä tulee se aika, että tulee meidän vuoro. Olen muuten ajatellut, että mahtavatko jotkut työnantajat ajatella, että koska olen tämän ikäinen, minua "ei kannata senkään takia palkata, koska kuitenkin se jää kohta äitiyslomalle". Argh! Koska jos näin on, niin ovat kyllä niin väärässä, kuin vain voivat olla. Eivät kaikki 3-kymppiset, yli tai alle, suunnittele, että kunhan ensin saa työpaikan, sitten perustaa perheen. On myös meitä, joilla se lapsi ei ole edes suunnitelmissa saati aikeissa! Joten palkatkaa vaan! Saatte tunnollisen työntekijän, joka ei ole töistä pois esimerkiksi sairaan lapsen takia. Hyvä, kun itse sairastaa työaikana (viikonloput ja lomat on sitä varten).

Äh, taasko tämä lipsahti työasioihin! Korjataanpas äkkiä. Ohessa vielä paikkoja, joista tänne on tultu.

Tallinna, Meksiko, Ruotsi, Hollanti, Englanti, Korea, Japani, Usa, Ranska, Marokko, Belgia, Kiina, Saksa, Singapore, Chile, Irlanti, Malediivit, Norja, Unkari, Puola, Italia...

Sitä minä vaan joskus ihmettelen, että olettamani tamperelainen onkin Haaparannalla ja vaasalainen Englannissa. Ihmeellisiä ovat tietotekniikan polut.