Missähän pimennossa olen ollut, että minulta on päässyt täysin ohi Chucky nukke? Kysyn vaan. Eilen oli vaihteeksi ukkonen pitkin iltapäivää ja iltaa, joten koomailin oikeastaan koko päivän ja lopulta vajosin sohvalle katsomaan teeveetä. Olen muutaman kerran tajunnut jämähtäneeni katsomaan jotain elokuvaa ja eilen se oli vuorostaan Seed of Chucky. Olipa kyllä vaikuttava (niin vaikuttavaa, kuin nyt komediallinen "kauhu" voi olla). Ihanat hahmot, vielä hauskemmat rääväsuut. Eipä ole ennen tullut vastaan, vaikka mies sanoi sen olevan jo vanha juttu. Niinpä niin. Löydän aina vähän jälkijunassa asioita.

Sen jälkeen, kun talouteemme tuli maksulliset kanavat, ei ole vuokrafilmejä täällä näkynyt ja elokuva elokuvan perään on pyörinyt, jos on sattunut hyvä tulemaan. Yhtenä aamuna huomasin katsovani Tina Turnerista kertovan elokuvan. Minä - Tina Turnerista!? Kyllä, mutta kun se tarina vaan vei mennessään, enkä voinut keskenkään lopettaa, mutten myöskään olla ihmettelemättä laulajan tyhmyyttä (?) jäädä suhteeseen, missä nyrkki heilui laulua tiuhemmin. Sikäli mikäli todellisuus oli sitä, mitä elokuva näytti. En ole Turneriin perehtynyt, joten paha mennä sanomaan, mutta hyvän elokuvan olivat tehneet.

Ennen niin toimivasta Topista on ilmennyt ikäviä puolia. Joitakin maksullisia kanavia kun tallentaa, samaan aikaan toisaalla (maksullisella kanavalla) kuva pätkii ja tökkii, minkä ehtii. En ole vielä ehtinyt tutkimaan, mistä moinen voisi johtua, mutta eipä siinä kyllä yhtäaikaa elokuvia katsele. Tai sitten on parempi valita tavalliset kanavat. Tai mennä nukkumaan tai tehdä jotain muuta mukavaa.

Kuten imuroida huusholli. Huoh. Nämä on taas näitä tekosyitä olla hissukseen kotona.