Tämä se oli näköjään taas päivittynyt omia aikojaan kukonlaulun aikaan, vaikka nukkua posotin vielä sillä kellonlyömällä. Ihme kosmisia voimia tai sitten on joku juuso jossain, joka tykkää painella toisten namiskoja.

Eilinen meni taas jotenkin liian nopeasti ohi, että olisin ehtinyt kirjoittaa yhtään mitään. Pari kaveria tuli käymään ja pelattiin sitten Monopolia muutama tovi, ennenkuin niitä konkursseja alkoi tulla. Ja totta kai kun on monta tuntia netin äärestä pois, ehtii blogeja päivittyä ihan mahdoton määrä. Niitä kun sitten lukee ja ihmettelee, niin huomaakin, että oho! kello on vaikka mitä ja unikin maistuisi. Jatkan siis nyt haahuilua.

Käytiin tuossa aamutuimaan pitkästä aikaa maakuntamatkailemassa. Mies on katsellut jo pidemmän aikaa uutta työautoa sillä silmällä ja nyt sellanen löytyi. Tulevalla viikolla käydään hakemassa se pois. Pitäisi myös entisestä menopelistä päästä eroon.

Marginaalissa huhuillaan Vuoden 2005 blogia. Aika kinkkinen tehtävä, kun valikoimaa on ja ihan ykkösiä on aika monta. Mutta kun pitää yksi valita, niin minun valinta on tuolla. Ehkei mikään yllätys, jos on yhtään lukenut näitä merkintöjäni. HIA on niin hyväntuulinen ja inspiroiva blogi, johon on näköjään helppo jäädä koukkuun. Lainatakseni Harmaa hamsteria
"Pakko tarkistaa aina aamulla onko Herkku jo kerennyt päivittelemään."

Niitä muita mukavia blogeja löytyy sivupalkista ja lisää Blogilistalta.

|noone| is back, kuten ne ulkomaaksi sanovat.