Tässä päivässä oli paljon uutta ja mukavaa. Ei ollenkaan tavallinen torstai, joka tosin alkoi jo eilen, kun ensimmäinen Valokuvatorstain aihe annettiin (pyhäpäivän takia siis poikkeuksellisesti). Oman inspikseni sain kuin vahingossa, kun ensin olin harmitellut vaikeaa aihetta, uudistuminen. Sehän voi periaatteessa olla mitä vaan, mutta mitä? Siinäpä se. Kunnes sitten sattumalta silmiin osui sipulipussista vihreä verso - ja eikun salamana kameran kimppuun. Mielenkiinnolla ja jännityksellä odotan ensi viikon aihetta.

Enpä olisi uskonut, että tästä näin paljon innostun, mutta on ollut ihana seurailla linkkejä muihinkin blogeihin ja sitä kautta löytää mitä hienoimpia kuvia. Myös uusia blogeja. Mukavaa on ollut myös se, että tänne kellariin on löydetty ja uskaltauduttu avata kommenttiloota. Kyseinen Valokuvatorstai on muutenkin ideana vallan loistava kuten myös Runotorstai. Piirtää en osaa ja mielellään askartelutkin pidän omana tietona, ellen sitten vallan rohkeaksi ala ja laita niitä eteenpäin, mutta ne ulkomaan perjantaityöt ovat olleet turhan haastavia.

Aamupäivän auringonpaiste antoi lisäpontta ulkoilmaelämälle ja kun vauhtiin päästiin, reissussa hurahtikin monta tuntia. Kävimme Keskustorilla ihmettelemässä taidetta, syömässä pitsat (nyt se ulkoruokinta tapahtui, jota suunnittelimme jo silloin huhtikuussa), tutkailemassa vähän Länsi-Tamperetta, Vehoniemen automuseossa ja totta kai yksi kirpputori piti mahduttaa matkan varrelle. Vasta kotimatkalla alkoi vesisade ja kotiin kun päästiin, jyrähteli ukkonen. Se väsy oli siis myös osaltaan ukkosesta johtuva, eikä pelkästä turisteilusta. Miehen kanssa haukoteltiin kilpaa, että leukapielet repeili.

Ohessa muutama kuva, kun piti testata sitä kikkailua Photobucketista.

Lampaat.jpg

venesatama.jpg

purtsi.jpg

Kaivannonalareuna.jpg

linnunpntt.jpg