13 ruuvia ja ihan turhaan irrotettuna. Nyt jo tosin takaisin kiinni, mutta aikani aherrettuani totesin homman ihan liian ylivoimaiseksi ja luovutin. Kävi nimittäin niin, että eilen luin Lord Boredomin blogista, mitä kökköä näppäimistö syö. Olin luullut, että sen pitää puhtaana silloin tällöin imuroimalla, mutta toukkakammoisena ehdin jo kuvitella vaikka mitä. Mikä onkaan paras paikka piiloutua ja pesiä, kuin näppäimistön uumenet. Kiitti vaan niistä kuvista! Herättivät ainakin minut.

Yritin ravistella ja katsoa taskulampulla, näkyykö mitään. Mietin kaksi kertaa, alanko operaatioon ja hätäpöksy kun olen, aloin. Tällä koneella on HP:n joku näppäimistö, mutta en saanut irti kehyksiä, sikäli mikäli tästä edes irtoaa. En kuitenkaan halunnut rikkoa reunoja. Jäljet ruuvimeisselistä kyllä jäi, mutta ei kerrota kellekään. Niinpä sitten revin välilyöntinäppäimen pois – ja tulos on tässä.

79194.jpg

Ei paha, ainakaan niin paha,  että alkaisin irrottamaan kirjaimia. Varsinkin, kun se takaisinpano oli aika tuskaa. Pientä murua ja pölyä siellä oli, mutta ei mitään huolestuttavaa. Luotan edelleen imurointiin ja ehkäpä ne imurointikerrat vaan tiuhentuu.

Ainut vaan, että nyt tuo välilyöntipötkylä ei toimi kunnolla! Se on ihan vintturallaan ja välillä täytyy painamalla painaa, että tulee väli. Voi pojat! Mies tykkää hyvää, kun istahtaa seuraavan kerran tähän koneelle, sanokaa minun sanoneen! "Mitään en oo tehny! Aattelin vaan siivota..."