Päivänä eräänä näin vilaukselta näyteikkunan, jos toisenkin, jotka vaikuttivat vallan hauskoilta. Olivat niin täyteen tuupattuina kaikenlaista värikästä ja hassunhauskaa, että ehkä sinne pitää vielä joku päivä poiketa. Prinsessa Itkupilli lukee ikkunoissa. Kai sinne voi mennä, vaikken olekaan mikään prinsessa? Itkupilli kumminkin.

Eilen illalla mietitytti se pyöräilykypärä. Että mitä se auttaa ja hyödyttää, jos kaatuu - siinähän menee jalat ja kädet ensimmäisenä. Niin ainakin olen kuullut ja joskus nähnytkin. Vai kopsahtaako nykyisin ensimmäisenä pää asfalttiin, kun kaadutaan? Mene ja tiedä, älä kaadu. Muussa tapauksessa pitäisi käyttää myös kyynär- ja polvisuojia. Miksei heti jotain kokovartalopukua. Huoh!

Tänä aamuna sattui kummia. Olin illalla ajatellut ja asettanut puhelimen herättämään klo 6. En tiedä, heräsinkö vai näinkö unta vai mutisiko se asunnon kolmas asukki (olen vahvasti sitä mieltä, että täällä on joku hengessä mukana), että joku sanoi ihan selvästi "eksie meinaakaan herätä?" Kun käännyin katsomaan kelloradion näyttöä, pärähti herätys samalla sekunnilla soimaan! Kello oli kuusi ja olin erittäinkin hereillä! Ja juu, mies oli keittiössä jo lukemassa lehteä, joten hän se ei ollut korvan juuressa supisemassa.

Aamutuimaan törmäsin Vintillä tähän, pitipä kokeilla perässä.

"Tinka palasi kuolleista maailmaan eräänä kuumana aamupäivänä. Hetken päästä näki, että hänestä tuli poika. Perhe oli omavarainen ja he kävivät vain naapurissa syömässä. Koulussa hän suorastaan loisti tiedoillaan, siellä häntä ei vihattu. Jo opiskeluaikoina häntä alkoi vihastuttamaan lampaat, niinpä rakkaaksi harrastukseksi tuli aapiset.

Tinka kehittyi kahdeksannellakymmenellä varsin älykkääksi. Päähänsä hän sai mustat hiukset, sekä ruskeat silmät. Amalgaamipaikoista huolimatta hän oli melko miehekäs. Lempiruokaansa kalapuurosoppaa hän sai työskennellen nautintoainevastaavana.

Tinka ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa ollessaan bileissä. Alkoholia hän juo, että saisi turpaansa. Hän nappasi itselleen puolison, jonka kanssa ei kuitenkaan uskaltanut mennä naimisiin.

Sen pituinen se."
Ihmisgeneraattori