Kuinka ollakaan, ehdin istahtaa tähän taas samalla kellonlyömällä. Tapojeni orjako olen? Leukoja repii kyllä siihen malliin, että uni voi tulla minä hetkenä hyvänsä, mutta jos nyt tämän merkinnän ehtisin naputella. Jos näytöllä näkyy pelkkiä pisteitä, se on sen merkki, ettei kukaan herättänyt.

Tehtiin tuossa reipas (reipas ja reipas) iltakävely Vintin kanssa ja nyt jo tuntuu, että huomenna voipi ehkä selässä ja jaloissa tuntua muistijälkiä. Ihan silkkaa laiskuutta, joka heti kostautuu, kun pitkästä aikaa ottaa ja lähtee "kunnolla" liikekannalle. Kyllä sitä näköjään ehtii lenkillekin, kun vain tahtoo. Vielä kun saisi miehen noille pimeäkävelyille, niin mikäs tässä. Tykkään käpötellä, kunhan tiet on kunnossa (en suosi pääkallokelejä). Parasta on toki vähintään -10 asteen pakkaset ja narskuva lumi kenkien alla. Ne kelit tosin näyttää olevan kaukana jossain, koska hikihän tuolla tulee. Saapas nähdä, mikä mieli on huomenna. Suunnitelmissa on tosin jo Tiimarissa käynti, joten voi olla, että huominen ilta menee näperrellessä. Sain tänään viimeiset liitonrahat (ja postissa tuli tilauksesta jäsenmaksunmaksamislaput), joten.. eikun askartelemisiin!

Aamulehti nauratti jälleen. Siellä oli juttua liittyen uuteen lasten sanakirjaan ja oli kyselty pikkulapsilta erinäisiä sanojen merkityksiä. Ihan pakko laittaa näytille muutama helmi, jos jollekulle on jäänyt epäselväksi, mitä esimerkiksi tarkoittaa

Aavistaa
"Joku vähän arvelee ulkona, että mikä tämä puu on." Aaron, 6

Epäluuloinen
"Ihminen, joka piirtää, mutta ei oikein tiedä, mitä piirtäisi." Jenni, 6

Henkilökohtainen
"Sellainen, joka ei saa kovin hyvin henkeä." Aaron, 6

Vainaja
"Jotain liian painavaa. Aikuisten jumppasaleilla voi joskus ottaa niistä kyllä yhden pois." Eero, 6

Lisää kannattaa lukea sivulta B 17.