Ei aamua, etteikö ikkunasta näkyisi lumipyry tai ainakin räntäsade. Tästä talvesta ei tätä menoa tule loppua ja ne talvirenkaatkin voi vaihtaa vasta vappuna. Tiedoksi niille, jotka tänne niillä hakusanoilla tulevat.

Se, jota askarruttaa parturin huolet, anteeksi, en voi auttaa. Mielelläni kyllä lukisin parturin blogia, asiakaspalveluahan sekin on parhaasta tai pahimmasta päästä. Jollakulla on mietityttänyt kiukunpuuska – sitä saakin varoa. Silloin voi lennellä muutkin, kuin sanat, jos niikseen tulee. Faktoja poets of the fallista voipi löytyä tuolta. Sinne minäkin menin aikoinaan, kun olin ihmeissäni, että mistä on oikein kyse. Laulajan englanti kun on aivan älyttömän hyvän kuuloista. Kuulossani tuskin on vikaa.

Opi kymmensormijärjestelmä ulkoa – no, senhän oppii vaan harjoittelemalla ja kirjoittamalla paljon kaikilla niillä kymmenellä, sikäli mikäli. Hyvä alku on ne sormi- ja kirjainharjoitukset, missä hakataan yhtä ja samaa monta kertaa peräkkäin ja pikkuhiljaa laajennetaan kirjain- ja sanavarastoa. Aikansa kun sitä tekee, ei osaakaan kirjoittaa muuten. Sormet menevät väkisinkin omille paikoille ja rytmi löytyy ihan itsestään. Kuten todettu joskus, 10-sormijärjestelmässä on tosin se haittapuoli, että sitä joskus kirjoittaa nopeammin, kuin ajattelee, mitä kirjoittaa.

Mutta mitä yhteistä on työvoimatoimistolla ja hanna pakarisella? Mitä tehdä, kun ihminen kaipaa vaihtelua? Siinä taitaa olla vaan mielikuvitus rajana. Entä miltä tuntuu, kun on kiristävä vanne mahan ympärillä? Minulla se vanne kiristää joskus päätä – ja sen kyllä huomaa.

Eilinen tiistai oli kyllä taas niin turha, ettei pahemmasta tietoa. Aamusta piti viedä toinen auto huoltoon ja loppupäivä oli sellasta päivystämistä muuten vaan. Jotain positiivista siinä huollossa oli, että olivat arvioineet hinnaksi paljon enemmän, kuin mitä loppujen lopuksi maksoi. Kerrankin niin päin. Jäi rahaa vähän säästöönkin.

Hipi höpsiäinen hauskutti eilen kommenttilootassa ja omassa blogissaan omalla hyväntuulisuudellaan. Sai minut harkitsemaan Julmahuvi DVD:n ostoa, koska aikoinaan se jäi jostain syystä aika vähälle katsomiselle teeveessä. Mihin lie silloin käytin vapaa-aikani, kun ei ollut edes blogeja.