Aamulla oli kiva kurkata ikkunasta ulos, kun vastapäisten talojen katot olivat valkoisina. Illalla pyrytti pienesti lunta, mutta ei siitä kehkeytynytkään yön aikana tuon kummempaa talvea. Syksy jatkuu ja hyvä näin.

Oli oikeastaan hyväkin, että joku vieraileva järjen valo oli parkkeerannut autonsa tuonne pihalle miten lystää, niin tulipa käytyä kävellen postissa. Oli pieni toivonkipinä, että kyllä se kottero siitä on siirtynyt siinä vaiheessa, kun olen lähdössä, mutta mitä vielä! Omasta ruudusta varmaa olisin pois päässyt, mutta se takaisintulo voi olla yhtä helvettiä, kun ei ole tarkoitus kolhia toisten saati omaa autoa ihan tarkoituksella. Pikkupirulainen minussa taas huutaa, että kyllä olisi taas lappuliisoille töitä!
Aina ne silloin pyörähtävät näissä maisemissa, kun kaikki on ainakin suunnilleen ok, mutta silloin, kun niitä tarvittaisiin täällä herättämässä eräitä pahveja, niin eihän niitä silloin näy. No, onhan tässä vielä aikaa. Kävin kuitenkin jo asioilla, joten minua se ei enää niin liikuta.

Kauppojen edustat ja parkkipaikat ovat toisinaan aika villiä länttä nekin. Eikö esimerkiksi kielletty pysäköinti -merkki ja -alue koske kaikkia, myös invamerkillä varustettuja autoja? Vai olenko ymmärtänyt asiat väärin. Vai ovatko he kaiken lisäksi sokeita, kuten jotkut kuskit toisinaan. On tuolla tosi turvallista liikkua. Ei pahemmin lohduta, että heijastin killuu takinpielessä, kun autoilijoista vain harvat ne näkevät.

Postitin viimeinkin sen avoimen hakemuksen sinne alani vuokrausfirmaan. Eilen otin sen verran itseä niskasta kiinni, että avasin vaihteeksi Wordin ja naputtelin jotain muutakin, kuin vain näitä höpinöitä. Nyt se on postitettu ja takaisin ei saa. Aika näyttää, seuraako siitä hyvää vai pahaa, vai ylipäänsä mitään. On joitakin töitä, mitä voisin ja haluaisin tehdä, mutta on taas muutampi homma, mitä en todellakaan suostu ottamaan vastaan. Vuokrausfirmoissa on se hyvä puoli, että voi sanoa ei, ilman että siitä joutuu kärsimään viikkotolkulla. Mutta jännityksellä odotan, nappaako yhtään sen paremmin, kuin tähänkään asti. Ja tokihan tässä silmät ja korvat on pidettävä muutenkin auki.

Hoplaa! Oikeastaan on aika jännät oltavat. On taas jotain, mitä odottaa ja pelätä.