Ei pettänyt Postin tekstiviesti, vaan Topfield, Toppy, meillä tuttavallisesti Topi, saatiin eilen haettua.
 
DTRPVR_TF5100PVR.jpg

Asennus meni aika kivuttomasti, mutta ärräpäitä huusin siinä vaiheessa, kun aloin irrottaa olemassaolevia johtoja ja muita piuhanpätkiä! Inhoan sitä johtohelvettiä, mutta mihinkäs ne tunget, kun ei ilmankaan voi olla. Mies oli vielä joskus viksusti laittanut niitä yhteen pussinsulkijoilla. Ainut yllätys oli se näin huonomuistiselle, että minun vanhassa teevee-aparaatissa ei ollutkaan, kuin yksi scart-paikka, joka sekin on ollut dvd:lle. Just, kun se laite taas toimii, niin piti irrottaa ainakin nyt tähän päivään asti, että saa ostettua sellasen tupla-tripla-skartin, emminä niistä tiedä. Pääasia, että masinat saisi toimimaan.

Johtoja oli jos minkälaisia tuonkin boxin mukana, metrilakua muistutti tosin yksi piuhanpätkä. Mies sanoi sille nimenkin, mutta paljonpa muistan. Jätin johtojen laitot miehelle, koska tykkään mieluummin naputella kaukoa ja asentaa jotain näkyville. Ja mikäs tuossa, kun selvää suomea oli. Joitain kysymyksiä ja uupeloita vielä eilen illalla tuli, mutta eiköhän niillekin joku tolkku tässä tule, pitää etsiä vaikka netistä informazuunia. Tai mikä parasta ja joskus helpointa; kokeilemalla vaan, kyllä se siitä sitten aikanaan naksahtaa paikoilleen, kuten nyt nämä blogin ulkoasusäätäilyt.

Kanavasurffailu oli kyllä mukavaa, kun tuli "monta" uutta. Teema nyt oli tiedossa, mutta Voice oli minulle "uusi" tuttavuus. Ja kukas se siellä ensimmäisenä vastaan tuli. Jääskeläisen Ilkka! En nyt pelkästään sen takia meinaa ohjelmaa seurata, mutta onhan siellä nyt parempi tilaisuus nähdä kotimaisia musiikkivideoita. Sitä ulkolaista MTV:tä en ole koskaan oikein sulattanut. Se musiikki ei nappaa, vielä vähemmän ne ketkuttelevat akat ja tummaihoiset (!) miehet, jotka siellä AINA pyörii, kun erehdyn kanavalle. Nyt pyrin välttämään.