Hiulihei! Huolta nyt ei, tämä täti näin käy illalla keikallepäin! Kylläpäs nyt helpottaa, kun lipunsaanti ei tehnyt tiukkaakaan. Mitä nyt vaan tuli reippailtua aamutuimaan eestaas, kun piti muistaa se autonhuoltokin. Mutta nyt on hyvä mieli, toivottavasti jatkuu iltaan asti. Tai edes iltapäivään, että saadaan auto suosiolla takaisin ilman yllätyksiä.

Mies on yrittänyt avata keskustelua siihen suuntaan, että kannattaako sitä nyt lähteä, vastahan minä viime lokakuussa kävin. Siitähän on monta kuukautta! Meillä on joissain asioissa vähän erinäiset näkemykset usein ja tarpeeksi -sanoista. Ja niin paljon kun aikoinaan kiersin ja kävin. Siihen nähden olen vähentänyt aivan liikaa. Yritin kääntää niin päin, että olisi nyt tyytyväinen, kun saa olla keskenään muutaman tunnin.

Kameran akut täytyy laittaa latinkiin, jospa niille olisi illalla myös käyttöä. Paikkana Pakkahuone on aika loistava, joten tämmöinen vähän lyhyenläntäkin siellä näkee.

Posti toi just Postcrossing -kortin Hollannista! Siellä on kuulemma kevät tulossa jo hyvää kyytiä. Niin luulisi täälläkin, mutta totuus on tuolla ulkona.