23429.jpgEilen se sitten tuli, kauan odotettu askelmittari! Aamupäivän askeleet menivät vähän hukkaan, koska ehdin käymään asioilla ennen postin tuloa. Aika helpolla niitä askeleita tulee, jos tuota vekotinta on uskominen; jos ohjeen mukaan tavoite on 6000 - 10000 per päivä ja eilen jo tuli 6006 (lepo! EN aio alkaa listaamaan täällä askeleitteni määriä. Joku roti!), niin äkkiäkös sitä vilkkaampana päivänä pärähtää kymppitonni. Eilen käytiin illalla vielä miehen kanssa kaupungillakin mutka, joka tosin lyheni yllättäen alkaneen lumisateen takia. Piti ottamani kuvia, mutta siellä räntäsateessa kameraa viittinyt kastella. Joku toinen kerta.

Vaikka eilinen postisaldo ei ollutkaan sitä, mitä toivoin, tuli sieltä uusi pankkikorttikin. Tai niin luulin. Joulukuussa on aina sen uusiminen ja olin jo toiveissa, että nyt saisin vaikka sinisävyisen kortin. Ihan mitä vaan muuta, paitsi ei tuota vanhaa limanvihreää, mikä Sammossa on. Ilo oli käsinkosketeltava, kun nappasin kortin kuoresta! Mikään ei ollut muuttunut! Väri oli edelleen se hirvitys ja parasta / pahinta oli se, kun nyt se on voimassa 12/08 asti! Kolme vuotta häätynee käyttää mokomaa limaläpyskää. Ahistaa.

Nyt väsäsin allekirjoituksenkin sillä tavalla puolihuolimattomasti, ihan niinkuin kaupankassoilla kirjoitan. Nyt se ehkä näyttää vähän samanlaiselta itse kortin takana, kuin tulevissa kuiteissa. Eivät kaikki kaupantädit niitä vertaa, mutta jotkut kyyläävät ja siinäpä sitten puren hammasta, että se nyt vaan sattuu olemaan vähän erilainen. Virallisiin papereihin kirjoitan selvemmin.

Eilen meinasin jämähtää teeveen ääreen, kun siellä istui 8 ihmistä pienessä sievässä ympyrässä ja höpöttivät ja keskustelivat ja puhuivat toistensa päälle, vähän niinkuin suomenruotsalaiset Hetimitenissä (erehdyin kerran sitä katsomaan, mutta onneksi siihen aikaan on muita vaihtoehtoja. Ärsyttää sellanen jättekiva meininki, missä höpistään suomalaisia sanoja väliin, kun ei ruotsiksi keksitä vastinetta. Ja pahinta koko ohjelmassa oli minusta se, että kun muut yrittivät kertoa jotakin, niin tämä Pääjehu heittää niitä omia kommenttejaan sinne väliin ja on niin hauskaa, hänellä itsellään ainakin.). Kuka oikeasti uskoo, että muilla, kuin ehkä kolmella ehdokkaalla on edes jonkinlaisia mahdollisuuksia selvitä tuosta presidenttitohinasta?

Tenttailu jäi vähän kesken, kun blogit kiinnostivat enemmän. Ja kuinka ollakaan; yksi kun muuttaa, töihin pääsee koko blogiväki. Pitääkin samalla vähän lisäillä linkkejä tuonne seinustalle, kun muuta mullistavaa en tänne omaan kellariin osaa tehdä. En uskalla edes yrittää, jos sitten hävitänkin koko "komeuden".