Dodih! Nyt on pikkasen parempi omatunto, kun on suurimmat leivänmurut ja pölyt poissa taas vähän aikaa. Että saakin kaksi ihmistä aikaan vaikka mitä. Ja papereita ja lehtiä joka pöydällä.

Jouduin pienen tovin etsimään tyynyliinaa. Yleensä ihmisillä katoaa pyykinpesussa sukkia (vaan ei meillä), mutta eka kertaa hävisi tyynyliina! Olin aivan varma, että olin koneeseen laittanut pussilakanan ja kaksi kappaletta tyynyliinoja. Ulos tuli vain 1 + 1. Kiertelin ja muistelin. Muistelin ja kirosin. Piti vielä mennä uskonpuutteessa käsikopeloimaan kuivumassa ollutta pussilakanaa - ja sieltä sisältähän se märkä mytty löytyi! Lepo!

Jos jossain sitä siivouksen jälkeä näkee, niin vessassa. Meillä ainakin. Minua ei niinkään ärsytä keskeltä puristettu hammastahnaputkilo eikä ylös jätetty pöntön kansi, mutta annas olla hammastahnaroiskeet peilissä! Argh! Lyödäänkö vetoa, niin niitä saa tuijottaa jo huomisaamuna.

Talo soi nyt vain muutaman kerran, koska latasin stereoihin myös yhtä suosikkiani, Lacrimosaa. Joku Stolzes Herz on aivan mieletön! Huomasin netissä seikkailtuani, että ko. bändin levyistä puuttuu ainakin kolme potentiaalista levyä viime vuosilta. Pitänee korjata asia, jahka tässä talous tasaantuu.

Nyt kahvittelen hetken ja luen, mitä muualla on tapahtunut.