Näin kevyesti kesken sunnuntaipäivää on parempi taas kurkata ah! niin ihania hakusanoja, joista tuo otsikkokin on napattu. Muutenhan tänne kyllä kuuluu vaikka mitä, että kellarin seinät vaan humisee. Elämme jännittäviä tunteja, jotka hupenee koko ajan.

kimmo sasi mies kuin unelma - Ehkä kaikkien aikojen paras ja oudoin haku, jolla tänne on tultu. Tutkimattomia ovat hakijoiden mielet.

pitääkö lehdet haravoida - Joskus luin jostakin, että liian tarkasta haravoinnista on enemmän haittaa, kuin hyötyä.

patterin asennus ohjeet - Täältä niitä tuskin löytyy, mutta + ja - napojen kuvia kannattaa mallata, jos ei muuten meinaa osata pattereita asentaa.

törmään samaan ihmiseen - Sillä on ihan varmasti joku tarkoitus!

iltapala hiivasyndrooma - Jos on hiivis, iltapalalla on väliä.

työttömänä on mukavaa - Nii onkii! Mutta on myös mukavaa mennä välillä töihin, jotta voi tarvittaessa taas olla työtön. Saa ainakin kerrytettyä luvallista lomaa!

hermo värinä - Tutina ja tärinä, täpinöinti ja jännitys, ne kuuluu toisinaan asiaan.

työpaikka ja tiskit - Ne aiheuttaa paikasta riippuen erilaisia tilanteita. Joissakin työpaikoissa ne hoidetaan itse, toisissa paikoissa tulee siivooja, joka ottaa tilanteen haltuun. Talossa talon tavalla.

se joskus alkaa kari tapio - Mikä alkaa?

wanhojen tanssiohjelma - Lauantaitanssit lapsuudessa oli minun silmin wanhojen tanssit, mutta jos tarkoitettiin wanhojentanssiohjelmaa, niin enpä voi auttaa. Jätin lukion kokonaan laskuista pois.

loppusiivous mitä maksaa - Useita kymppejä paikasta riippuen. Jos haluaa välttää esim. koko sunnuntaiaamupäivän kestävän siivouksen, kannattaa miettiä, josko sittenkin "tuhlaisi" ne kympit kuin, että siivoaisi itse. Viikonloppu vaikkapa vuokramökissä on turhan lyhyt aika hukata se siivoukseen, kun sitä saa tehdä myös kotona.

viksu ja naisten kale - Toivottavasti BB-Kale on oikeasti viksumpi, kuin mitä antoi ymmärtää ohjelmassa.

pelastusliivit järveen -partionjohtaja - Ihanko harrastusmielessä vai ihan ammatikseen? Partiokin on jäänyt kokematta, joten en tiedä, minkälaisia partionjohtajia on olemassa.

mitä tehdä ennen kuin täyttää 40 - Hyvä kysymys, johon palaan vielä monta kertaa mielessäni, kunnes täytän 40. Kyllä nyt ainakin yksi blogi kannattaa aloittaa. Saa kummasti lisää tekemistä ja miettimistä, kaiken muun tohinan lisäksi.

pessimisti eli - Juu, kaikkihan me eletään ainakin kerran vaan, varsinkin me pessimistit!

kiitos mitäs tuosta - No, nimenomaan!

Jatkakaa hakuja, kyllä minä niitä nappaan jatkossakin.