Illan herkkä..eikun herkkuhetki; kahvia, leipäjuustoa ja viinirypäleitä. Salmiakit eivät ehtineet kuvaan, kun ne meni (tässä kohtaa pitäisi olla linkki, mutta arvatenkin se sormi osoittaisi Herkkuun päin) pannarin puutteessa parempiin suihin.

16644.jpg


Etsivä löytää

Haeskelin netistä vähän informatsuunia, että milloin se Kotiteollisuuden diiviidii oikein tulee, mutta tällä tietoa siis vasta tämän kuun lopussa. Odottavan aika on pitkä.

Uusista blogipongailuista on pitänyt jo muutaman kerran mainita Pojan elämää, joka pitää sisällään "parikymppisen jätkän elämää ja ajatuksia". Vaikuttanut sopivan synkältä ja ajatuksia herättävältä, että toivon pikaista päivitystä ja jatkumoa.

Entinen Salarakas katosi yhtä nopeasti, kuin ilmaantui listoille, harmi sinänsä. Se oli "päiväkirja siitä, millaista on erota suhteesta, jota ei koskaan olisi sopinut aloittaa". Siinä myös ajatuksia herättävä blogi. Toisaalta haluaisin palata joskus aiheeseen, mutta sen aika ei ole nyt.

Pitäisi saada unen päästä kiinni. Sade piiskaa ikkunaan siihen malliin, että voipi ajatus jos parikin hurahtaa väärille raiteille.

Hyvää yötä.