Jopas jotakin, kalenterissa lukee perjantai, mutta mieli ja päivänkulku on mennyt ihan lauantain tyyliin. Lähdettiin aamusta liikekannalle ja sillä tiellä oltiinkin sitten monta tuntia. Lipsui jo senkin takia, koska talosta katkaistiin vesi muutamaksi tunniksi, niin mitäpä sitä täällä kyttää, kun sen ajan voi käyttää ulkosalla. Vähän paloi rahaa, mutta kaikki hyvään tarkoitukseen. Nyt on mm. uusi työvalo sekä onnenbambu. Molemmat tosi tarpeellisia turhakkeita, mutta kun.

Ollapa pitkä ja hoikka, niin ei olisi ongelma eikä mikään löytää vaatteita. Mutta koska olen lyhyt ja ex-hoikka (nykyisin on niin kovaa huutoa kaikki exät ja entiset), niin yksien ulkoiluhousujen löytäminen tuottaa tuskanhien otsalle. Olen etsinyt uusia yksinkertaisia, mielellään mustia, tuulen ja jään eikun joten kuten sateen pitäviä housuja, mutta ei vaan löydy. Tai onhan niitä kaupat pullollaan, niissäkin parissa - kolmessa, joissa tänään kävin, mutta joko ne housut on liian pienet tai sitten lahkeissa on tuulensuojaa ihan riittämiin. En nyt hae mitään pillihousuja, mutta en tykkää, että lahkeissa on puoli metriä liikaa pituutta ja melkein saman verran leveyttä.

Voi olla, että jos olisi valmis maksamaan ulkoilupuvusta toista sataa euroa, voi niissä olla kunnolliset lukkosysteemit, joilla kuroa lahkeensuut kiinni ilman, että ne muistuttavat pussihousuja. Olen tosin päättänyt, että muutamalla kympillä on löydyttävä tai muuten olen ilman. Haku päällä siis edelleen.

Mies löysi kuitenkin omansa; Pate Mustajärven uuden levyn.

Sopuisaa viikonloppua.