Tämä joulukuu taitaa olla lumisin, mitä näillä seuduilla on ollut, kun olemme täällä asuneet. Lapsuuden ja nuoruuden "kunnon talvea" en voi enää kuin muistella, mutta aina kotikotona käydessä on varmasti vastassa myös lumihanget. Edellyttäen tosin talvimatkailua. Kun muutimme tänne, oli joulukuun loskakelit "parhaimmillaan", eikä pakkasista tietoa. Helpotti tosin muuttoa.

Viime talvesta en paljoakaan muista. Olin töissä jonkin aikaa loppuvuodesta, joten päivän parhaat tunnit kuluivat siellä. Pimeällä lähdin, pimeällä tulin. Ei siinä pahemmin maisemia katseltu. Joulu vietettiin kotikotona ja tulomatkalla kuulimme ensimmäiset tsunamiuutiset.

Viime päivät olen katsonut tätä lähiympäristöä jotenkin eri silmin. Lumiset puut pakkaskuorrutuksella - onko kauniimpaa näkyä talvella? Lisänä vielä auringonpaiste ja täysikuu. Voih!

24678.jpg    24680.jpg

Aamulla meinasin jämähtää tähän koneelle, kun löysin kommenteista pari linkkiä. Toinen on Lumikelloihin,  josta löytyy vaikka mitä! Ihania kiiltokuvia, lautasliinoja, tarvikkeita - kaikkea, mitä askartelijat ja tällaset omaksi ilokseen näpertelijät tarvitsevat.

Samasta kommentista oli linkki KuvaGalleria-sivuille, jota olen tässä nyt taas selaillut. Ihastellut ja ihmetellyt, miten mielettömän ihania kuvia! Tuli melkein itku, kun klikkailin toinen toistaan kauniimpia kuvia, kortteja ja kalentereita. Suosittelen tutustumista! Kiitos Irmelille vinkeistä ja linkeistä!

Senkin uhalla, että olen nyt puolipäivää ihastellut toisten kädenjälkiä ja kameran loistavaa käsittelyä, taidan jatkossakin lisäillä näitä omia höpötyksiäni. "Parhaat" ideathan tulevat tiskatessa tai siivotessa. Tänään piti pitää luova tauko, kun en saanut ajatuksistani pois seuraavaa mielikuvaa:

24681.jpg

Tytöntylleröt