On se nyt kumma homma, että kun pitää kirjoittamisessa välipäivän, kun ei kertakaikkiaan ole mitään järkevää jutunjuurta (jos on muulloinkaan), niin silti täällä joku juuso käy päivittämässä! Valitan! Sujuvasti kyllä lueskelin blogeja pitkin päivää, eikä jäänyt blogilistan päivitykset huomaamatta ja siitäkös ahistus tuli. Piti painua jossain vaiheessa pehkuihinkin, ettei vaan näkisi enää kolmatta ilmestymistä.

Yöllä heräsin muutaman kerran, kun kurkussa tuntui ei-niin-kotoisalta. Tämä se vielä puuttuisi, että kipeäksi tulisin. Nyt on vähän tukkoinen olo, mutta eiköhän se tästä. On pakko, koska huomenna on luvassa kulttuuriannos Eilan, Rampen ja Likan muodossa.

Eilen väkersin osoitetarrojen ym. kanssa. Tuli melkein sama ongelma, kuin BBläisillä, että hirveästi haluasi tehdä kaikkea, mutta kun ei vaan osaa. Tietää ja näkee silmissä, että mitä pitäisi tulla, mutta kun taidot ei vaan riitä. Haluaisin tehdä ovikoristeen. En jouluista, vaan sellasen joka vuodenaikaisen, mutta kun ei. Ainakaan sellasta, minkä kehtaa laittaa oveen roikkumaan. Naula siinä on ollut jo edellisen asukkaan toimesta, mutta aika harvoin siinä mitään olen pitänyt. Nyt vaan sormet syyhynneet, että jotain tarttis tehrä. Ehkä se vaan vaatii sitä oikeaa hetkeä.

Ulkona on ihana lumisade, melkein yhtä nätti kuin tuolla.