Kävipä pitkästä aikaa niin, että vastasin outoon numeroon, vaikkakin arvasin, mitä asia koskee. Oli taas kerran vikatikki, mutta muistanpa ehkä muutaman viikon olla vastaamatta.

Jos sanotaan EI, niin se silloin myös tarkoittaa EI. Miksi se on joillakin niin vaikea ymmärtää ja uskoa?

Jos haluaisin tilata uusia lehtiä, tekisin sen ihan omatoimisesti, ei siihen kenenkään puhelinmyyjien tarvitse kajota saati vaivaantua. Ja koskapa arvoisa myyjä luetteli sellaisia lehtiä, joista ehkä 1 - 2 kiinnostaa - mutta kun ne tulevat meille jo, niin eikö se ole aika selvä peli, että ei kiitos, ei kiinnosta!

Mutta mitä tekee tämä "myyjä". Alkaa vänkäämään vastaan, että eikö hän saa kuitenkin kertoa tarkemmin ja miksi minulla on niin kielteinen asenne. MIKSIKÖHÄN? Ei se kyllä mielestäni ollut, mutta saahan sen niin vääntää, jos yhtään helpottaa. Just tuomosten "myyjien" takia, jotka eivät ymmärrä selvää suomen kieltä ja mitä kiitos ei tarkoittaa. Vai onko se jotenkin loukkaavaa, miesitsetunnon musertamista, kun kaikki naistilaajat eivät menekään lankaan? ARGH!

Seuraavalla kerralla en ole enää hyvätapainen vaan "lyön" sen luurin korvaan. Tai parasta kai olisi tehdä se suoramarkkinointikielto tms., josko se yhtään auttaa. Loppuuko ne soitot sen jälkeen? Taidankin seuraavaksi etsiä sen numeron, missä voi tehdä sen kiellon.

***

Viime yö oli taas sellasta täydenkuunteatteria, että! Näin ihan ihmeellisiä unia, Poets of the Fallista Uniklubiin. Tässä kohtaa voisin huutaa WTF.  Heräsin klo 2:n  jälkeen ja päässä soi Uniklubin Huomenna. Syystä ehkä, että unessani olivat haahuilleet bändin Jussi ja Teemu (ne 2, jotka ovat aina haastatteluissa) ja tämä basisti-Teemu lauloi koko ajan joka paikassa sitä heidän kappalettaan Huomenna. Laulaja-Jussi ei tykännyt asiasta yhtään.

Toinen outo uni oli Herkun Esasta. Herkku oli ujuttanut Esan sisälle jonkin punaisen pyöreän merkin (materiaalia en enää muista, mutta se oli pieni pyöreä koneen vasemmassa alareunassa, siellä jossain näppäimistön uumenissa), jotta hän varmistuisi aikanaan, että korjauksen jälkeen paluuntekevä Esa on todellakin Esa, eikä mikään Vesa.

Tiedän.

Pitäisi ehkä pitää blogitaukoa.

En vaan pysty, kun ei ole tarpeeksi halukkuutta.