Ei olisi kannattanut mennä merta edemmäksi kalaan ts. lähikauppaa kauemmaksi niiden täkkien ja tyynyjen perässä. Intopiukkana suunnistin Isoon kauppaan, missä piti olla erilaisia tarjouksia ja hyvä valikoima myös niitä "vähän halvempia". Löysinkin, mitä hain, mutta sen jälkeen poikkesin vielä muilla asioilla naapuriliikkeeseen ja mitäpä siellä - saman asian ajavat tyyny + täkki - pakkaukset aivan pöljällä hinnalla! Vähänkö repesin. Kuvainnollisesti. Oli pakko ostaa pari pakettia vaikka sitten vierasvaraksi. Ropisipa taas plussa-pisteitä ihan huomaamatta.

Uusien petivaatteiden seuraksi hain uusia pussilakanoita, mutta ei sieltä mieleisiä löytynyt. Sinisen sävyisiä on jo omasta takaa kaapit täynnä, joten vaihtelua kaivataan silläkin saralla. Tässä kun virtaa saisin jostakin, niin voisin käydä niitä läjiä vähän läpi ja laittaa kiertoon, jotta voin hommata uutta tilalle.

Oli muuten jännä huomata, että Isossa kaupassa oli siihen samaan kellon lyömään pelkkiä naisia haahuilemassa ja tekemässä sisustus- ym. ostoksia. Meitä vouhottajia siis riittää.

Viikonloppuna dvd-soitin päätti taas kerran olla näyttämättä yhden yhtäkään elokuvaa. Reading vilkkui näytössä, mutta ei päässyt nykimisessään eteenpäin. Senhän se teki tässä kerran aikaisemminkin, mutta kun noin vuoden oli käyttämättä (pleikkarilla voi onneksi katsoa myös, ei sekään loppujen lopuksi ollut niin turha ostos aikoinaan), päätti se alkaa toimia tässä muutama kuukausi sitten. Mies käytti sitä korjaamolla, mutta olivat jo heti kättelyssä sanoneet, että tulee sen verran kalliiksi ja eivät välttämättä edes saa varaosia noihin peruslaitteisiin, että ei kannata korjauttaa.

Olen nyt taas (miten niin taas?) luuhannut netissä etsimässä tietoa ja törmännyt taas vaikka minkälaisiin laitteisiin. On tallentavaa dvd-laitetta, on niitä, joissa voi katsoa myös tavallisia vhs-kasetteja ja tallentaa ne dvd:lle ja mitähän vielä. Huoh. Kehitys kehittyy, ettei tässä meinaa perässä pysyä. Toisaalta kiinnostaisi se laite, johon käy myös vhs:t. On niin paljon vanhoja videokasetteja laatikossa, joita olisi mukava ja joita pitäisi käydä läpi.

Ehkä taas täytyy keskittää ja tehdä tilaus yhdestä ja samasta paikasta ja ottaa plussat kotiin. Eikä se muutama satanen niin pahalta tunnu, kun sen maksaa pikkuhiljaa. Pakkohan niitä elokuvia on nähdä.